Într-un interviu acordat tennisworldusa, Sharapova a povestit ce mănâncă dimineața, un obicei pe care l-a respectat cu sfințenie de-a lungul anilor petrecuți în circuitul WTA.

„Ceea ce pui în organismul tău va fi mereu extrem de important. Am învățat multe lecții de-a lungul carierei și o dietă bună și sănătoasă face parte dintre ele. Întotdeauna am grijă de corpul meu.

Nu trebuie să conteze dacă ești un sportiv profesionist sau lucrezi într-un birou, alimentația e foarte importantă”, a declarat Maria Sharapova.

Meniul de dimineață, esențial

„Mereu mi-a plăcut să încep ziua într-un stil sănătos. Beau multă apă cu lămâie – am făcut asta toată cariera – apoi completez cu un smoothie verde cu kale, din nou lămâie, spanac și uneori puțin măr sau avocado. Totul este completat cu un toast cu secară”, a precizat sportiva.

Spre deosebire de acum câteva luni, Sharapova spune că nu mai este la fel de strictă în restul zilei, nu se mai gândește la cum să facă rost de „combustibil” pentru organism la fel precum în perioada în care juca în circuitul WTA.

Maria-Sharapova-e-intr-o-forma-de-zile-mariSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Tenis și gătit? De ce nu?

Timpul liber și pandemia de coronavirus i-au oferit ocazia a-și îmbunătăți abilitățile de gătit. Rusoaica spune că a primit la un moment dat o mașină de făcut înghețată, un cadou pe care l-a considerat mult timp inutil și pe care nu credea că-l va folosi vreodată.

„Cineva mi-a oferit acum câțiva ani o mașină de făcut înghețată pe care am crezut că nu o voi folosi vreodată. Dar cu tot acest timp liber suplimentar (pandemia de Covid-19 – n.red.) am folosit-o și am făcut propria înghețată. A fost surprinzător de bună”, a spus Sharapova.

Vezi și Ileana Lazariuc își revine încet-încet după divorț. Cum a pozat vedeta de 38 de ani

Cum a îndrăznit să pozeze Andreea Bănică la 42 de ani. Fanii au atenționat-o: ”Ți se vede…”