Primul lucru pe care americanca îl face dis-de-dimineață e să bea apă caldă cu lămâie. Apoi, mănâncă un bol cu ovăz, banane și sirop de agave. La prânz, mănâncă de obicei o salată cu proteine, iar la cină paste cu zucchini, parmezan și un pahar de vin.

În ceea ce privește gustările dintre mese, Meghan preferă merele cu unt de arahide și sare de mare. Încearcă, pe cât posibil, să sară peste cafeaua de după-amiază, care multora le dă energie. În locul ei consumă un suc de fructe sau legume sau ceai.

Recent, viitoarea soție a lui Harry declara că încearcă să mănânce ”cât mai curat posibil” și de obicei gătește acasă pește și legume, evitând să iasă la restaurant. ”Trebuie să gătesc, așa că, în fiecare zi, gătesc ceva, chiar dacă e vorba doar despre un pesto pe care pot să-l pun în frigider și să-l consum mai încolo, în timpul săptămânii”, declara ea.

”Plăcerile vinovate” din dieta lui Meghan Markle

Totuși, admite că nu ia totul foarte în serios. ”Îmi place mâncarea, așa că în weekenduri nu țin cont. Cred că dacă te abții de la orice, vei dori și mai mult să mănânci alimentele la care râvnești, așa că, în cazul meu, totul stă în echilibru”, a mai spus cea care în 19 mai va deveni ducesă de Sussex.

În ceea ce privește ”plăcerile sale vinovate”, la acest capitol intră mâncarea italiană, cea mexicană și cartofii pai, prăjiți.

Foto: NorthFoto

Vezi și Cum se menține în formă soția lui Emmanuel Macron. Ce mănâncă și ce face în fiecare zi ca să arate așa bine

Citește și: