La 44 de ani, Maurice Munteanu a făcut schimbări radicale, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În decursul unui an, fashion editorul de la Elle și-a actrivat ambiția la cote maxime și a renunțat la vicii și la diverse plăceri alimentare. Așa a slăbit 23 de kilograme, iar apariția lui la ”Elle New Media Awards 2022” i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Unii însă nu credeau că este posibil să slăbești atât de mult fără o intervenție chirurgicală, dar dieta lui Maurice Munteanu nu a inclus o operație de micșorare a stomacului, ci multă ambiție.

Dieta lui Maurice Munteanu

“Nu am făcut nimic, am slăbit, atât. Mă rog, nimic, ceva am făcut, dar în niciun caz ce credea lumea, că m-am operat la stomac și alte porcării de genul acesta. Nu. Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: “Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri”. Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt”, a declarat Maurice Munteanu într-un interviu pentru Ego.ro.

maurice-munteanu-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Maurice atrage atenția că dieta lui este la îndemâna oricui, dar că este nevoie de constanță și de determinare pentru a o aplica. A renunțat complet la alcool, la zahăr, la făinoase și la prăjeli. “Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. Noi știm, de fapt, ce avem de făcut. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile”, mai spun el pentru Ego.ro.

Întrebat dacă mai trișează din când în când cu câte un cocktail sau o prăjitură, juratul de la „Bravo, ai stil!” a fost ferm: „Asta creează un precedent și nu cred în chestia asta. Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Vrei să îți spun ceva, nici măcar nu e greu pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declic-ul”.

El a povestit și care a fost momentul care l-a determinat să spună stop acelui stil de viață, plin de excese. „Momentul a fost după o petrecere care s-a desfășurat la un restaurant foarte simpatic. Era ziua unei prietene, ne amețisem foarte, foarte tare toți cetățenii participanți acolo. A doua zi, când am fost tot acolo, în același restaurant, să iau un prânz târziu, când am văzut nota și am constatat că eu, de fapt, băusem, în afară de multe pahare de șampanie și vreo 19 sau 20 de digestive duble, în momentul acela am realizat că m-am prostit destul, că m-am jucat cu ușa de la lift destul. În momentul acela am realizat că fie mă aleg pe mine, fie chestia asta o să mă doboare. Și m-am ales pe mine”, a mai spus el pentru sursa anterior menționtă.

A fost acuzat că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

În decursul anului, fanii de pe Instagram ai lui Maurice au avut tot felul de reacții când au văzut pozele cu transformarea juratului de la „Bravo, ai stil!”. Acesta a avut însă replică pentru toată lumea. „Nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg. (…) Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block”, a scris Maurice Munteanu pe Instagram.

Citește și: Dieta lui Denise Rifai. Ce nu mănâncă niciodată și cum se descurcă în bucătărie

Citește și: Dieta militară. Slăbești 4,5kg în 3 zile

Citește și: Irina Loghin, dietă extremă la 83 de ani: „Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie”

Citește și: Monica Tatoiu, adevărul despre Dieta Balerinelor și cât a cântărit cel mai mult în viață. Nimeni nu și-o amintește așa!

Citește și: Alina și Ilan Laufer, regim de slăbire în doi: ”Am dat 12 kilograme jos!”