Jojo, pe care o vedem în serialul „Clanul”, de la PRO TV, este una dintre persoanele norocoase care nu consumă zahăr. Nu pentru că își impune, ci pentru că nu îi place. Iar asta se vede. Pe lângă zahăr, actrița a mai renunțat și la carne, de aproape un an. Arată și se simte bine.

Dieta lui Jojo. Actrița a renunțat la zahăr și la carne

„Eu din ianuarie nu am mai mâncat carne. Am perioade așa. Nu e vorba de slăbit, e vorba de sănătate. E vorba de cum m-am simțit, nu de cum arăt și am vrut să fac o perioadă așa de detox. Mă simt foarte bine și mai ales pe vară mi-a prins foarte bine. Nu știu dacă în anotimpul rece o să continui, că e mai greu fără carne, dar am reușit”, a declarat Jojo pentru Ego.ro.

Actrița, care de opt ani are o relație cu actorul Paul Ipate, spune că trebuie să fie foarte atentă cu dieta ei, pentru că are tendințe de îngrășare. „Zahăr nu consum. Nu pot să mănânc. În ciuda faptului că tuturor celor care mă urmăresc de atâția ani li se pare că eu așa m-am născut, am venit într-o cutie cu mărimile astea, nu este deloc așa. Paul e așa. El poate să mănânce orice pentru că are un metabolism extraordinar. Eu chiar trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc că altfel mă umflu rapid. Într-o săptămână sunt altcineva”, a completat actrița pentru EGO.ro.

Jojo-arata-excelent-in-costum-de-baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Jojo joacă în serialul „Clanul”, de la PRO TV

Jojo o interpretează pe Magda în serialul „Clanul”, de la PRO TV, regizat de Anghel Damian, și este tare încântată de acest proiect. „Atmosfera la filmări este extraordinară, mă înțeleg incredibil de bine cu toată echipa. Eu sunt îndrăgostită de platourile de filmare și îmi place că lucrez cu o echipă de adevărați profesioniști. Își fac foarte bine treaba toți, atât cei din fața camerelor, cât și cei din spatele lor, lucru care pentru mine este extrem de important”, a dezvăluit actrița într-un interviu pentru „Libertatea pentru Femei.

Deși mulți așteaptă momentul ca Jojo și Paul Ipate să ajungă la starea civilă, după 8 ani de relație, iată că aceștia nu se grăbesc să facă acest pas. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017.

Citește și: Jojo și Paul Ipate, apariție de senzație la starea civilă: „Zi cu iubire și lumină în familia noastră! Frățiorul meu scump și drag s-a însurat”

Citește și: VIDEO Acasă la Jojo și Paul Ipate. Turul complet al vilei din Otopeni, în care s-au mutat acum doi ani: „E clar că e o casă locuită de către niște artiști”. Detaliul inedit din dormitor