Vedeta a dezvăluit pe Instagram că urmează o dieta de 10 zile, fără carbohidrați și fără zahăr. Mai mult, ține regimul împreună cu iubitul ei, Alex Rodriguez.

Ai zice că a ține dietă e floare la ureche pentru vedete, care par că provin din altă specie. Realitatea e însă că dieta le pune la încercare și pe ele întocmai ca pe restul lumii. J Lo a mărturisit înca dintr-a doua zi de dietă că se luptă din greu cu foamea.

Însă organismul se obișnuiește treptat, așa că, în ziua a patra de dietă, a mărturisit că deja se simte mai bine.

 

View this post on Instagram

 

Day 4 & feeling….. a lil better 🙂 Who’s with me? #10daychallenge #NoCarbsNoSugar

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Deși ține dieta, vedeta nu a renunțat la sport. Doar că și acesta e mai greu de făcut, din moment ce și resursele sunt mai puține. La doar o zi de când începuse regimul, artista recunoștea: ”După 24 de ore fără zahăr, fără carbohidrați, deja învăț multe despre ce face zahărul organismului și de ce trebuie să stau departe de el”.

Vedeta a mai spus că e o adevărată provocare să încerce să se sature în absența zahărului și carbohidraților. A și postat pe Instagram o fotografie cu gustările sănătoase pregătite. În instantaneu se văd bucăți de ardei gras verde, ton cu muștar și ceapă, roșii și castraveți, un jeleu care nu conține zahăr, drept desert.

gustari sanatoase

Jennifer a lansat provocarea de a ține această cură și mai multor vedete, în timp ce iubitul ei și-a încurajat prietenii virtuali să țină și ei în paralel dieta.

Vezi și Jennifer Lopez, cu ridurile la vedere în cele mai recent pictorial. Reacțiile sunt cu totul neașteptate

Citește și: