Vedeta din ”Friends” a recunoscut că este adepta postului intermitent. Nu mănâncă nimic timp de 16 ore pe zi. Se hrănește doar în ”fereastra” de 8 ore, care mai rămâne.

”Țin post intermitent, așa că fără mâncare dimineața”, a declarat ea. Totuși, în perioada de 16 ore, Jennifer trișează puțin, ea bând sucuri naturale din fructe și legume, preparate acasă.

”Am observat o mare diferență atunci când nu consum nimic solid timp de 16 ore”, a declarat ea.

Actrița, care nu e o persoană matinală, după cum singură recunoaște, ea trezindu-se la ora 9 dimineata, se rezuma, in prima patre a zilei, la sucuri verzi, proaspete și cafea.

”Azi dimineață m-am trezit și am băut un suc de țelină”, a declarat ea în timpul unui interviu recent. Abia apoi a urmat cafeaua, pe care vedeta nu o bea imediat cum se trezește.

Înainte de cafea a meditat, a făcut sport și și-a hrănit câinii, activități pe care le face zi de zi.

Și Reese Whiterspoon ține aceeași dietă, inspirându-se de la Jennifer Aniston

Nu e singura vedetă care preferă mic-dejunul ”lichid„. Și actrița Reese Whiterspoon, care se scoală cu noaptea în cap, din cauza fiului ei de 7 ani, Tennessee, adică la 5.30 – 6.00, bea sucuri naturale, făcute în casă, dimineața, și cafea. Nimic solid la această masă.

Urmează antrenamentul, începând cu 7.30 dimineața, pe care îl face de 6 ori pe săptămână, după cum a povestit actrița de 43 de ani.

Reese recunoaște că a tras cu ochiul la Jennifer, de la ea inspirându-se să țină această dietă.

Vezi și Cum a slăbit Jennifer Aniston 14 kilograme. Agentul ei i-a spus în față că e prea grasă

Citește și: