Anul acesta s-au împlinit 23 de ani de la moartea ei, însă Jackie a rămas și până azi un etalon al frumuseții și al eleganței. Fosta soție a celui de-al 35-lea Președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, făcea eforturi uriașe pentru a afișa o siluetă de invidiat, potrivit unei noi cărți biografice, intitulată „Jackie’s Girl”, scrisă de Kathy McKeon, care i-a fost asistentă personală timp de 12 ani. Aceasta a dezvăluit că fosta prima doamnă urma o dietă săracă în calorii. Remarcabila Jackie consuma doar 600 de calorii pe zi și avea zilnic același meniu, deși este recomandat ca o femeie să consume între 1.600 și 2.200 de calorii pe zi, în funcție de stilul de viață.

Citește și: Amalia Enache este o mămică fericită, iar astăzi este o zi specială pentru ea. Fiica ei Alma a împlinit un an

Dieta lui Jackie Kennedy. Iată ce mânca zilnic remarcabila Jacqueline

MIc dejun: doar un ou fiert tare și un ceaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Mămici celebre susțin și încurajează alăptatul în public. „Acestea sunt momentele pentru care o mamă trăiește. Alăptarea nu ar trebui să fie tabu”

A fost soția celui de-al 35-lea Președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy

 

Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis s-a născut la 28 iulie 1929, la Southampton, New York, SUA.A absolvit şcoala primară Chapin School din New York City. Jackie a freceventat şcolile secundare Holton-Arms School din Bethesda, Maryland, între 1942 şi 1944, şi Miss Porter’s School din Farmington, Connecticut, din 1944 până în 1947

A parcurs primii doi ani de facultate la Vassar College din Poughkeepsie, New York, iar între 1949-1950 în Franţa, la Universitatea din Grenoble şi la Sorbona în cadrul unui program prin Smith College. La întoarcerea în Statele Unite, ea s-a transferat la Universitatea George Washington din Washington DC, absolvită, în 1951, cu gradul Bachelor of Arts în literatura franceză. După absolvire s-a angajat ca „Inquiring Photographer” la The Washington Times, iar în 1953, câştigă un concurs de scris articole la revista Vogue. A fost soția celui de-al 35-lea Președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy și a fost Primă Doamnă în timpul președenției lui, până la asasinarea acestuia, în 1963.

Citește și: