Recent, vedeta a dezvăluit la ce a renunțat complet când vine vorba despre alimentație și la ce are mare grijă. Dieta ei e destul de restrictivă, iar regulile sunt urmate zi de zi. Altfel nu ar arăta așa, recunoaște chiar ea.

Reguli stricte când vine vorba de lichide și sare

„Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactat pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă.

Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau.”, a declarat Denise Rifai, potrivit ciao.

Există și un motiv foarte bine întemeiat pentru care Denise Rifai evită să consume băuturi carbogazoase. Aceasta spune că resimte imediat pe corpul ei anumite efecte „dizgrațioase”. Vedeta preferă, în schimb, apa plată, ceaiul și limonada, care însă nu conțin zahăr.

„Nu consum pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău?

Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua deshidratează și atunci corpul trebuie hidratat.

Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahăr, fără miere. Limonada în sine are carbohidrați, lămâia are zahăr, nu e că vai, e acră… nu există așa ceva. Deci nu pun zahăr deloc!”, a mai dezvăluit ea.

denise-rifaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nu se atinge de carnea reîncălzită și a explicat și de ce

Cât despre mâncarea reîncălzită, mai ales dacă aceasta conține carne, Denise Rifai spune că nu concepe așa ceva. Vedeta este foarte atentă, când vine vorba despre alimentele pe care le bagă în gură, iar când vine vorba de dulce, are și aici câteva reguli bine stabilite.

Dieta lui Denise Rifai. Ce nu mănâncă niciodată și cum se descurcă în bucătărie

„În perioada noastră de femei, când suntem mai încărcate așa, atunci mănânc fruct. Fructul este dulcele, este prăjitura. Dar nu în fiecare Sfântă zi pentru că ăla este zahăr, iar vitaminele se găsesc în legume. Eu mănânc foarte multe legume, crude.

Carnea o gătesc, dar n-o mai reîncălzesc niciodată. Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea, pentru că elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva! Mănânc carne rece.

La mâncare sunt foarte atentă. Încerc să fac cât de mult sport pot.

Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică, cu arderi destul de lente. Dar am grijă foarte mult. Este o strădanie. Nu o fac neapărat să arăt bine, ci ca să am un corp sănătos.

Chiar cred că suntem ceea ce mâncăm. Mai bine nu mănânc decât să–mi iau o prostie, sincer. Aștept până ajung acasă. Sunt foarte atentă.”, a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

Amintim că vedeta nu consumă deloc carne de porc, prin prisma religiei sale.

Vezi și Cel mai mare regret al lui Denise Rifai: „Mă doare. Mă uit, râvnesc la ei”

Citește și:

Cât costă o masă la ”Împinge tava”, în Singapore. Corina Caragea: ”Mănânci și plângi!” VIDEO

Ela Crăciun a absolvit cursul de parenting conștient al celebrei doctor Shefali. Ce a învățat acolo