Fără false pudori, jurnalista a recunoscut că nu prea știe ce are de făcut în bucătărie, pentru că nu a preocupat-o acest aspect până acum. A dezvăluit și ce nu ar găti niciodată, pentru simplul fapt că ea nu se atinge de așa ceva.

„Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc.

Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a spus Denise Rifai, într-un interviu pentru DC News. De asemenea, a zis că nu mănâncă pâine și nici carne de porc.

„Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a spus Denise Rifai.

Este o vedetă sau nu? Cert este că este oprită de tineri în parcuri. „Mă oprește lumea și mă bucur că vin foarte mulți copii la mine, adolescenți, tineri. E o onoare atât de mare! Asta înseamnă că eu, ca jurnalist, am un drum înainte în față, alături de ei”, a mai spus Denise Rifai.

candva-era-aproape-blondaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Răspunsul lui Denise Rifai după ce a fost întrebată cum economisește

„Cu umila mea părere de rău, România nu a avut politicieni foarte gospodari. Problema cu gazul… Noi știm de atât de mult timp că avem rezerve semnificative. Nu s-a întâmplat nimic cu ele. A fost doar o gargară aruncată în spațiul public”, a spus Denise Rifai.

Întrebată în ce mod economisește, Denise Rifai a spus: „Până la soluții de a face economie, avem atât de multe soluții de a funcționa în niște parametri normali.”

„Lumea să fie liniștită, pentru că ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții pentru ca aceste costuri să nu fie atât de mari. Partidele politice nu își vor permite oameni în stradă. Se vor găsi soluții pentru a fi, din nou, transferate toate aceste cheltuieli într-o datorie care se va rostogoli”, a spus Denise Rifai.

Vezi și Denise Rifai, mai sinceră ca niciodată: ”Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii”

Citește și:

Leonardo diCaprio și-a găsit repede o nouă iubită celebră, dar prea „bătrână” pentru el. Primele poze cu actorul de Oscar și noua lui cucerire

Deea și Dinu Maxer, detalii neștiute despre căsnicie. Ce probleme au avut în 14 ani de mariaj: „Devenisem ca doi străini” La început el a făcut o greșeală uriașă