Brigitte avea, în perioada ei de glorie, 1,70 m şi 57 kg. Măsurile ei erau potrivite unui supermodel: 89-58-89 cm, fapt pentru care a devenit cunoscută în întraga lume pentru silueta aei de adolescentă și pentru talia de viespe. Actrița recunoștea că făcea mult sport, în special înot și dans, însă dieta ei era bogată în legume și fructe.

Celebra actriță  îşi făcuse un ritual din a bea multă apă pe parcursul întregii zilei. Obligatoriu își începea ziua cu un pahar de apă și o încheia tot cu un pahar de apă.  În plus, îi plăceau ceaiurile de plante.

Consuma foarte mult iaurt grecesc. Îl folosea atât la micul dejun, cât și pe post de gustare sau desert.  Întotdeauna avea în geantă o gustare formată din nuci sau semințe crude, sau ciocolată neagră.

brigitte bardot-1960SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Natalia Oreiro a fost internată în spital! Artista a fost nevoită să-și anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate

Brigitte Bardot consuma foarte mult iaurt grecesc

Brigitte susține că cea mai importantă masă este micul dejun și nu trebuie sărit niciodată peste el. Al ei era compus din iaurt grecesc și fulgi de ovăz.

Celebra blondă susține că își începea orice masă cu o salată sau o supă de legume, iar fiecare masă de termina cu un desert ușor, cum ar fi o salată de fructe, iar vinul sau șampania îi complimentau, într-o manieră cât se poate de plăcută, mâncarea. „Vinul și șampania nu sunt doar pentru ocazii speciale”, susține Bardot.

 

Brigitte consuma de cele mai multe ori, salata de Tabbouleh cu multă lămâie, preferata ei, alături de pui sau fructe de mare, în special alegând proteine slabe.

 

Bardot spunea des că o  siluetă se întreţine cu activitate fizică și că orice femeie trebuie să-și menține o siluetă de invidiat. „ Dacă nu puteţi merge la sală, faceţi yoga, dans sau chiar o plimbare mai lungă”, spune actrița.

Una dintre cele mai cunoscute actriţe franceze, Brigitte Bardot, a sedus publicul cu frumusețea ei în anii ’50 şi ’60 şi a devenit un sex-simbol al cinematografiei mondiale. Ea este cea care a inventat mărimea zero, în tinerețe având o talie atât de mică încât lumea se întreba cum de poate să respire. Mai mult, frumoasa Bardot a fost prima femeie care a apărut în costum de baie la Cannes. În 1953, avea doar 18 ani, era o blondă fermecătoare, și deși era necunoscută, aceasta a avut o apariție remarcabilă, ce nu a fost uitată nici până astăzi.

Brigitte Bardot a revoluționat lumea filmului, prin frumusete și talent. Anul acesta, celebra franțuzoaică împlinește 84 de ani, însă ea și-a păstrat trăsăturile frumoase care au consacrat-o și arată foarte bine la vârsta ei, fără să apeleze la operații estetice.

Citește și: