Aceasta a dezvăluit recent că nu face excese nici măcar în această perioadă şi are două mese consistente pe zi, gustări, iar după ora 18 nu mai consumă nimic.
„Am două mese consistente pe zi, dimineaţa şi în jur de 17.00, 17.30. Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, seminţe, alune, migdale etc. În perioada aceasta iau şi vitamine.

Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17.00. După 18.00 nu mai mănânc nimic, seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un un biscuite fără zahăr. Mănânc multe salate şi crudităţi. Îmi fac smoothie-uri. Beau multă apă (sunt şi mai aproape de baie şi îmi permit)”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Vedeta urmează să devină mamă în luna august și se bucură la maximum de această perioadă. „Am un bebeluş foarte activ, care dă ritmul vieţii noastre… şi ce bine este! O să-mi lipsească mult perioada aceasta şi dansul ei din burtică. Mai este atât de puţin şi parcă nu pot să mă obişnuiesc cu gândul că timpul zboară atât de repede”, scria vedeta zilele trecute pe o rețea de socializare.

Laura Cosoi spear ca și de această data să nască natural: „Urmează să nasc în luna august, dar nu stiu exact când. Dacă mă ajută Bunul Dumnezeu, va fi tot o naştere naturală, aşa că nu stiu data exactă.

Bineînţeles, am emoţii, dar îmi place foarte mult perioada aceasta. Îmi place să fiu însărcinată, mă încântă tot ce simt şi mă bucur foarte mult de fiecare zi, cu atât mai mult cu cât perioada sarcinii se apropie de final. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută cu Rita şi cu surioara cea mica, aşa cum obişnuim noi să îi spunem”, a povestit Laura, într-un interviu pentru click.ro..

Vezi și Laura Cosoi îşi aniversează fiica. Rita a împlinit doi ani: ”Aveam în braţe un bol cu cireşe”

Citește și: