Cunoscută pentru oscilațiile mari de greutate, Gabriela Cristea e însă mai ambițioasă decât oricând. E fericită că dieta i se potrivește mănușă și o ține cu sfințenie.

Aceasta a dezvăluit pentru Click! Că nu a renunțat la nimic, că are chiar și cinci mese pe zi, dar kilogramele dispar în ritm accelerat.

„M-am şi îngrăşat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire şi am reuşit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, ţin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărţite în 5 mese, 3 principale şi două gustări şi mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ţine”, a spus Gabriela Cristea, mama a două fetițe”.

Încet – încet, vedeta revine la silueta de fotomodel, cu care am cunoscut-o. ”Dacă o ţin aşa, cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme”, a declarat omul de televiziune.

Nu e prima dietă pe care o încearcă Gabriela Cristea, dar e cea câștigătoare, mai spune ea. ”Am încercat şi un regim hipoproteic şi, într-adevăr, slăbeşti foarte repede, doar că este foarte greu de ţinut şi extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, aşa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărţite în 5 mese, 3 principale şi 2 gustări.

E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri şi jumătate de apă, beau ceaiuri din plante şi nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când şi nu mai am nici energie, sincer!”, mai spune vedeta.

Vezi și Are ambiție, nu glumă! Gabriela Cristea din ce în ce mai slabă. Cum s-a fotografiat vedeta

Citește și: