Celebra actriță de telenovele se numără printre cele mai frumoase femei din lume, are o căsnicie fericită alături de mogulul Tommy Mottola și este mama a doi copii. Însă, Thalia recunoaște că are mare grijă de corpul ei. Aceasta a dezvăluit că lucrează în fiecare zi la un aparat, pe care și l-a montat într-o cameră din casa ei și  care o ajută să-și lucreze toate grupele de mușchi. Drept dovadă, stau filmulețele postate pe contul ei de Instagram, în care arată ce antrenamente intense face în fiecare zi. Ea acordă însă o mare atenție și alimentației.

Ține din când în când diete de detoxifiere pentru a elimina toxinele din corp. În fiecare zi, imediat cum se trezește bea un pahar cu lapte degresat,  iar  mesele ei sunt compuse din 60% legume și doar 40% proteine. În plus, și-a exclus complet din dietă carbohidrații.

ThaliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

 

Thalia face zilnic mișcare

„Adesea sunt întrebată ce fel de exerciții fizice fac ca să-mi mențin silueta și mereu răspund că depinde foarte mult de felul în care mă simt în ziua respectivă. Sunt zile în cre mă simt energică și puternică și atunci fac mai mult cardio și exerciții cu greutăți. Dar sunt momente în care corpul meu simte nevoia de confort, pace și liniște, iar atunci aleg să fac yoga sau Pilates sau să dansez pe melodii care mă fac fericită. De asemenea, ador să fac plimbări în dimineți însorite pentru a mă încărca cu vitamina D, care este minunnată pentru că ține depresia la distanțp și îți energizează corpul”, a mărturisit Thalia, precizând însă că este bine să-ți asculți corpul.

„Cel mai bun exercițiu pentru corp este să fii activă. Așa că cel mai important lucru este să-ți asculți corpul. Nu te forța să mergi la sala de forță, doar pentru că plătești un abonament acolo sau pentru că toți prietenii tăi merg împreună la ora de Zumba.  Dacă reușesti să recunoști semnele pe care ți le transmite corpul, vei avea mai mult succes dacă ești activă, făcând ceea ce-ți place. Să fii activă este tot ce contează”, a mai spus artista.

Thalia a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a jucat în telenovelele de succes „Sărmana Maria”, „Maria Mercedes” sau „Marimar”. Ea s-a căsătorit cu Tommy, în decembrie 2000, iar de atunci susține că este foarte fericită. Pentru că mogulul este sufletul ei pereche, care o acceptă așa cum e. „Mă iubește și urâtă, frumoasă, supărată, fericită, bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”, declara Thalia într-un interviu mai vechi. Mai mult, aceasta susține că și viața sexuală activă o menține în formă.

 

Citește și: