Bruneta  a dat jos 3 kilograme în doar 6 zile și per total 11 kilograme în două luni.  Într-o serie de filmulețe pe care le-a postat pe Facebook, Nicoleta a dezvăluit că a slăbit cu o dietă cu salate. A consumat salată timp de două luni.

„Fetelor, ce faceți, cum merge treaba cu salatele. La mine merge brici. În șase zile am dat jos 3 kilograme și per total 11 kilograme în două luni”, a mărturisit frumoasa brunet.

Dieta cu care Nicoleta Luciu a slăbit 11 kilograme. Arată fabulousSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nicoleta nu vrea să se oprească din slăbit și acum vrea să încerce și altceva, înlocuind dieta cu salate, cu cea cu ciobițe  preparate din verdețuri. Ca și la prima dieta, ea le-a îndemnat și pe admiratoarele ei să i se alăture.

„ Eu îmi doresc foarte tare să abandonez această dieta, pentru că mi-e foarte foarte poftă de ciorbița de lobodă cu ștevie. „, a declarat Nicoleta pe Facebook.

„Așa că, hai să începem dieta cu ciorbițe, să vedem cât ne ține. Profităm de toate verdețurile din piață. Cine mai dorește să țină cu mie este invitat, Baftă, fetelor, ne revedem curând”, a mai spus Luciu.

Nicoleta Luciu ține dietă din februarie

Nicoleta Luciu a început să țină dieta de la mijlocul lunii februarie. Ea şi-a sfătuit fanii care o urmăresc pe Instagram și pe Facebook să se apuce împreună de o super dietă, pentru a arăta bine pe plajă la vară și le-a recomandat ca ingredientul minune al regimului să fie salată, pe care să o consume de trei ori pe zi, în diverse combinații.

Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi, de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa, facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, mănâncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune.  Fiecare găteşte ce combinaţie îşi doreşte. Asta înseamnă că de joi începem cura. Până atunci să mâncăm şi să dăm drumul la treabă. Ideea este ca, în momentul în care ne-am apucat de această dietă, să nu ne mai abatem. Nu mâncăm pâine, nu mâncăm făinoase în general adică, nu mâncăm zahăr. Şi ne vom cântări în fiecare dimineaţă, ca să vedem câte sute de grame am slăbit, în fiecare zi. Şi o să fim super tari. Şi să facem poze la tot ce mâncăm şi punem pe instastory şi aşa ne vedem fiecare pe cealaltă, sau fiecare pe celelalte. Ca să reuşim să vedem care reuşeşte”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Fosta Miss România, Nicoleta Luciu locuiește acum la Miercurea Ciuc, unde își crește cei patru copii.

Citește și: