Toți fanii Monicăi Anghel au sesizat ce siluetă frumoasă are cântăreața în ultima vreme. De câțiva ani e în continuă schimbare, dar forma la care a ajuns acum nu lasă loc pentru niciun fel de comentarii. Iar lucrurile nici nu ar putea sta altfel din moment ce Monica Anghel a slăbit 20 de kilograme.

Și uite așa, Monica Anghel s-a alăturat unor vedete ca Ozana Barabancea, reinventată și ea. conform Antena 1, secretul Monică Anghel, cel care a ajutat-o să dea jos 20 de kilograme în 5 luni, este dieta disociată respectată cu sfințenie.

monica anghel, in ianuarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Conform sursei, Monica Anghel a oferit un interviu pentru un forum de mămici, în care a relatat, pe scurt, cum a reuşit să slăbească în timp record. a menționat că foarte importantă este apa, nu mai puțin de 3 litri pe zi.

În ce constă dieta Monicăi Anghel

Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura – fara orez.

Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor… si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate.

Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza”, descrie vedeta regimul său alimentar.

Am reusit sa scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla – dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins”, mai explică Monica Anghel.

Vezi și Noi detalii despre dieta Gabrielei Cristea: ”Până la toamnă o să am 50 de kilograme”

Citește și: