Mariah Carey, ajunsă la vârsta de 52 de ani, vrea să arate cât mai sexy pentru iubitul său mult mai tânăr, dansatorul Bryan Tanaka, de numai 37 de ani.

Cei doi au o relaţie de la sfârşitul lui 2016, după ce cântăreaţa s-a despărţit de miliardarul James Packer (52 de ani). Pentru Bryan, Mariah a făcut eforturi mari ca să slăbească.

Diva a povestit recent, într-un interviu, cum a reuşit să scape de 32 de kilograme.

Mariah ajunsese să cântărească 90 de kilograme după ce i-a născut pe gemenii Monroe şi Moroccan, care au în prezent vârsta de 9 ani.

Cântăreaţa spune că a încercat toate metodele din lume ca să scape de kilogramele în plus şi nimic nu a dat rezultate până ce a descoperit dieta Purple.

Aceasta constă în consumarea cu precădere a alimentelor violete. Timp de trei zile, în fiecare săptămână, nu a mâncat decât struguri violet, fructul pasiunii, conopidă violet, prune, sparanghel violet, cartofi violet, varză violet, smochine violet, orez şi grâu violet, porumb violet, fasole violet, mure.

Cum acționează alimentele violet asupra organismului

Aceste alimente aduc mari beneficii organismului. Elimină inflamaţiile, cresc elasticitatea pielii, reduc hipertensiunea şi au puţine calorii.

Însă, atenţie, nu trebuie mâncate tot timpul, fiindcă nu pot apărea deficiențe în organism.

Mariah a urmat dieta ţinând mereu legătura cu medicul, iar eforturile ei au au avut rezultate frumoase.

Vezi și Mariah Carey, dezvăluiri incendiare din dormitor: În 10 luni de relație nu a făcut deloc sex cu el! Și îi pusese inelul pe deget!

Citește și:

Cine a fost prima iubire a lui Cătălin Botezatu. Femeia era căsătorită și mai mare decât el: ”Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat”

Anunțul neașteptat făcut de Shannen Doherty, la un an de când a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală