Toată lumea își amintește ce siluetă trasă prin inel avea în tinerețe. Însă în sarcini a luat foarte mult, ajungând de nerecunoscut. S-a înarmat cu multă voință și ambiție și a revenit la silueta din tinerețe, acum, la 40 de ani bătuți pe muchie, împliniți chiar în urmă cu 5 zile.

Chiar de ziua ei, vedeta a tras aer în piept și a probat o pereche de blugi pe care îi ținea în șifonier de 14 ani, fără să încapă în ei în toată această perioadă. Surpriza a fost imensă când a văzut că, în sfârșit, îi vin.

„Am ținut această pereche de blugi în dulap pentru 14 ani, nu exagerez! M-am gândit că dacă sunt în ultimele mele ore înainte de a schimba prefixul, să le dau o a doua șansă”, a scris vedeta și omul de afaceri pe Instagram, postând și fotografia care îi certifică afirmația.

blugii-in-care-a-reusit-sa-intre-dupa-14-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Dieta cu care Jessica Simpson a dat jos 45 de kilograme

Antrenorul vedetei a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia cântăreața a reușit să topească numărul impresionant de kilograme, într-un timp record.
Antrenorul Jessicăi Simpson, Harley Pasternak, a dezvăluit că dieta pe care i-a recomandat-o vedetei a constat în mese bogate în proteine, fribre și grăsimi. Regimul se numește „The Body Reset Diet” și este împărțit în trei faze.

Prima durează cinci zile, perioadă în care trebuie să ai trei mese fixe bazate doar pe smoothie-uri bazate pe proteine, grășimi sănătoase și carbohidrați bogati în fibre. Iar cele două gustări dintre mesele principale trebuie să aibă 150 de calorii și să conțintă 5 grame de fibră, 5 grame de proteină și mai puțind de 10 grame de zahăr.

„Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi. Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a declarat antrenorul artistei.

Vezi și Divorțează sau nu Alin Oprea, solistul Talisman? Artistul are prima reacție, după mai multe zile de zvonuri

Laura Cosoi, emoții mari înainte de naștere. Vedeta a primit o veste proastă