Corpul ei a trecut prin două nașteri până la 33 de ani, dar cu toate asta frumoasa cântăreață reușește să-și mențină greutatea ideala. Mai exact, ea are doar 62 de kilograme, la o înălțime de 1,74 metri. Artista susține că din 2004 are aceeași greutate, după ce a adoptat o dietă strictă  și nici măcar cele două sarcini nu au dat-o peste cap. Ciara a dezvăluit ce regim urmează și ce exerciții face pentru a se menține în formă. Ea a început să mânânce zilnic cinci mese pe zi, la ore fixe, la recomandarea antrenorului ei personal, Decker Dvis,  și să facă exerciții fizice de patru ori pe săptămână.

Daily Instagram PostsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Când mi-am început cariera, aveam cu 9 kilograme mai mult decât am acum. Atunci am început să mânânc cinci mese mici pe zi”, a declarat Ciara pentru People.

„Când iei cinci mese mici pe zi, corpul tău începe să funcționeze ca o mașină bine unsă”, a mai spus ea.

Aceasta a mai explicat că mesele regulate intensifică arderile, iar consumul de apă ajută procesul de slăbire. Exercițiile pe care le face vedeta cuprind multe exerciții de tip cardio, dar lucrează mult și cu ganterele.

Cântareața a mai declarat că ocazional se antrenează împreună cu soțul ei, Russell Wilson.”Ne motivează reciproc și este foarte distractiv”, a mai spus Ciara.