De când a venit pe lume fiica ei, Petra, în vârstă de un an şi şase luni, viața Cristinei s-a schimbat foarte mult, fiind mult mai activă pentru că este nevoită să se joace sau să alerge după micuță. Astfel, ea a reușit să scape rapid de cele 25 de kilograme pe care le-a luat în timpul sarcinii.

„Aoleu, Doamne, toata lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, daca alăptezi, pentru că nu se depune”, a declarat Cristina într-un interviu mai vechi.

Citește și: Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. au refăcut scena din «Liceenii» după 32 de ani. „Parcă nici nu a trecut timpul peste voi”. Imagine de colecție

Mănâncă dimineața fulgi de ovăz sau ouă fierte

Soția lui Mădălin Ionescu recunoaște că a reușit după sarcină să scape  rapid de 10 kilograme, însă mai greu i-a fost să dea jos ultimele kilograme, pentru care a fost nevoită să treacă la dietă și la sport.

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz, mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina pentru Click.ro

Citește și: