Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească 14 kilograme în șase luni după ce a avut probleme cu kilogramele în plus, în urmă cu cinci ani. De atunci, ea a reușit să-și mențină silueta și s-a apucat de pilates, fapt pentru care acum se poate lăuda cu o greutate ideală pentru înălțime ei de 1,72 metri.

Bianca Brad arata fabulos la 52 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bianca recunoaște că face câteva sacrificii. A renunțat complet la zahăr și la alimente procesate. Ea își începe ziua cu smoothi-uri de legume și o continuă cu tot felul de salate, nuci, semințe, ceaiuri.

„Am renunțat la tot ce înseamnă mâncare procesată, la zahăr complet, la carne, de fapt proteine animale, deci fac o cură intensivă de detoxifiere profundă, atât trupește, cât și sufletește. Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite. (…) Îmi încep ziua cu smoothie-uri de legume și o continui cu tot felul de salate, nuci, semințe, ceaiuri”,  a dezvăluit Bianca pentru Libertatea.

 

A devenit instructor de Pilates

 

Mai mult, regimul de  viață sănătos este completat cu multă mișcare. Bianca face yoga și pilates, iar din 2015 a devenit chiar și instructor de Pilates.

“Am început cu yoga, nu am fost fan yoga până acum de când am început acest proces de detoxifiere pe toate planurile, meditații, pilates. Îmi place foarte mult să merg pe jos”, a adăugat ea, recunoscând că mișcarea are un rol esential în noua ei viață.

 

Bianca Brad a împlinit 52 de ani pe 27 ianuarie și  a postat un mesaj plin de emoție pe o rețea de socializare.

„Mi-am început ziua plângând… copleşită de emoţie, când am citit versurile pe care le-a scris Luca special pentru ziua mea.  Mi-a făcut o surpriză urişă! Ştiam că este sensibil şi că are talent la scris, dar de data asta s-a întrecut pe sine’, a scris vedeta pe Facebook, referindu-se la fiul ei în vârstă de 14 ani.

„Apoi am fugit să ţin clasa de Pilates, unde mi-a venit ideea să fac o poză care să surprindă o mică, foarte mică bucăţică din ceea ce sunt şi fac în această etapă a vieţii mele. Am împlinit 52 de ani’, a scris Bianca Brad simplu pe rețeaua de socializare, primind urări din toate părțile.

‘Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a adus împlinire sufletească şi pentru toţi cei care m-au înţeles şi susţinut de-a lungul timpului, direct sau indirect, ajutându-mă să merg mai departe, cu mai mult curaj, mai multă putere şi mai multă speranţă, pe drumul devenirii mele…

Nu ştiu ce va urma, dar dacă ar fi să mă iau după semnificaţia cifrei 7 (5+2) despre care am citit undeva că în Biblie reprezintă perfecţiunea divină, totalitatea sau desăvârşirea, vreau să cred că e de bine”, a încheiat cu optimism Bianca Brad.

Citește și: