La 40 de ani, Anda Adam arată mai bine ca la 20 de ani. Pe lângă faptul că ea consumă multe ceaiuri pentru  slăbit, a reușit să scape de kilogramele în plus și afișează o talie de viespe. Artista a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească 12 kilograme. Este vorba despre dieta Nalep, despre care vedeta spune că e ușor de ținut pentru că nu e restrictivă. Poți să mânânci aproape orice, însă a evitat doar două ingrediente.

Dieta cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme în două luni. A renunțat doar la două ingredienteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

Ce presupune dieta Nalep

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multă sală şi trebuie să alterneze proteinele. Ea manâncă practic orice, important e că manânca fără sare şi fără zahăr. Medicul explică faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesară organismului nostru. Anda a slăbit 6 kilorgrame într- o lună de regim”, a spus  Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Dieta Nalep a fost în mare vogă în Republica Moldova. Acest program de slăbire este, de fapt,  un plan de nutriţie personalizat pentru un stil de viaţă mai bun, cu o alimentaţie corectă, ceea ce permite oamenilor să se bucure de plăcerile culinare şi de efectele pozitive şi sănătoase ale alimentaţiei asupra siluetei.

Dietă Nalep constă în trei etape:

  1. Faza de slăbire, în care teoretic pierzi între 7 și 10 kg pe lună.
  2. Faza de menținere, în care se reintroduc treptat alimente nerecomandate în prima fază.
  3. Faza de educație, în care cei înregistrați în program primesc îndrumări pentru “reeducarea organismului pentru alimentare corectă și un mod de viață sănătos”.

Citește și:

Afla si ce inseamna dieta keto si care este meniul recomandat