Ținuta vedetei a iscat cele mai multe controverse la petrecera ViVA 2019. În timp ce alții au criticat-o, considerând că e prea indecentă, alții au felicitate-o pentru curaj, dar și pentru felul în care arată. La 46 de ani, sexy impresara cântărește 56 de kilograme, după ce a reușit să dea jos numai puțin de 15. Însă, Anamaria nu rvea să se orpească aici, ci vrea să maid ea jos încă două kilograme.

„Şi genă foarte bună, şi regim alimentar, şi tratamente corporale, şi voinţă! Am 56 de kilograme acum. Normal aveam 54. Mai am 2”, a declarat Anamaria Prodan.

A consumat doar sucuri timp de 14 zile

Vedeta susține că i-a plăcut foarte mult dieta pe care a ținut-o. A renunțat la alimentele solide și a băut doar sucuri din fructe și din legume timp de 14 zile.

 

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider’, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.

Citește și: