La începutul carierei sale, Lidia Buble era total schimbată. Avea părul lung și peste 12 kilograme în plus. Imediat după ce a devenit cunoscută grație melodiei „Simțim la fel”, lansată în colaborare cu Adi Sînă, dar și relației cu Răzvan Simion, ea a început să se fie în atenția presei și de atunci a avut mai mult grijă de ea.

A început să meargă la sală, face tratamente anticelulită, masaje și a făcut o schimbare importantă în alimentație. Lidia le-a dezvăluit chiar ea fanilor, într-un Instastory pe Instagram.

Artista a mărturisit că nici de sărbători nu se abate de la regulă, iar anul acesta chiar n-a mâncat mai nimic. Așadar, pentru a-și menține silueta mult invidiată, Lidia Buble are un regim alimentar destul de strict. Vedeta a renunțat la carne și preferă să consume mai mult fructe, legume și pește și nu mănâncă seara.

Lidia, la inceputul carierei eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Eu de Sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc doar foarte rar, dar foarte rar, de două ori pe an maximum, în rest mănânc doar pește. Așa că eu, de Sărbători, am cam făcut foamea. În afară de portocale, mandarine și câteva dulciuri, și, într-o zi, am mâncat un fel de paste”, a explicat Lidia Buble fanilor săi pe Instagram.

Pentru că silueta se ține doar cu sacrificii, de multe ori, Lidia Buble adoarme cu gândul la mâncare. Dar, nu orice fel de mâncare, ci una foarte sănătoasă.

”Nu am mâncat nimic în această perioadă. Sunt singura nebună care, când vine seara, se gândește ”Doamne, să vină mâine, să pot să mănânc din nou, micul dejun”. Sper că nu sunt singura…”, a mai spus cântăreața.

Citește și:

Care e cel mai mare regret al Andreei Antonescu? A vorbit pentru prima dată despre el

Cătălin Moroșanu, detalii incredibile despre copilăria sa! E complet neașteptat unde a putut să crească