În urmă cu mai mult timp, Cătălin Scărlătescu s-a confrunat cu grave probleme din cauza kilogramelor în plus, el ajungând să cântărească 120 de kilograme. Hotărât să facă o schimbare în viața sa, juratul de la Chefi la cuțite a mers să-și facă analize, iar atunci a aflat că rezultatul nu e unul tocmai bun.

O dietă strictă, dar care dă rezultate frumoase

Inițial, el a renunțat la pâine și a început să consume doar crudități. Cheful recunoaște că dieta e destul de severă, iar cei care vor să se apuce trebuie să consulte un medic înainte.

Totodată, el a renunțat și la fumat, dar și la carne, însă și la dulciuri sau alcool.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc.

Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool.

Juratul vedetă a mărturisit că a ales să mănâncă multe fructe și legume, renunțând la prăjeli sau alimente sărate.

Cătălin Scărlătescu recunoște că dieta e una destul de severă, căci trebuie să renunți la multe alimente, dar rezultatul e unul fabulos. Totodată, medicul trebuie să intervină cu sfaturi deoarece fiecare organism e diferit.

”Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a mai spus el, conform Spy News.

În trecut a mai slăbit, dar n-a făcut-o corespunzător

Cătălin Scărlătescu a ajuns să cântărească 68 de kilograme după ce a ținut dieta, însă juratul de la Chefi la cuțite a povestit că în urmă cu mai mulți ani el a mai trecut printr-o astfel de transformare.

Și atunci a slăbit mult, însă mărturisește că nu a făcut-o corect, astfel că în urma acestei transformări a avut probleme de sănătate.

„Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mai spus Scărlătescu.

Acum Cătălin Scărlătescu e fericit pe toate planurile. E într-o relație de ceva timp, iar lucrurile merg foarte bine, iar pe plan profesional totul îi merge perfect. E adevărat, însă, că a început să ia din nou în greutate, semn că nu mai e așa de strict cu dieta.

Vezi și Nimeni nu știa asta despre chef Cătălin Scărlătescu! ”Trebuie să îmbraci cele mai frumoase haine pe tine, să mergi la…”

Citește și:

Se distrează prin țări străine, în lux și opulență, dar… Vica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii. Ce datorii a acumulat

Ghicești cine e în fotografie? „Sosia lu’ Bob Marley!”

Vezi şi deosebirea dintre masă și greutate – ce relație există între cele două!