Concret, Dieta ținută de vedetă este una foarte restrictivă și presupune consumul disociat de orez fiert, legume și fructe, iar pentru trei zile se consumă exclusiv orez fiert, fără nimic altceva, nici măcar sare sau ulei.

Pe bună dreptate, fanii au reacționat imediat, criticând-o pe vedetă că promovează, de fapt, o formă de înfometare.

„Dacă vreodată un specialist în domeniu, echilibrat, care nu promite rezultate rapide prin înfometare și 3 zile de orez gol, recomandă așa ceva….mă las de facultate!

Cum să promovezi așa ceva?! Adică noi toți, medici, nutriționiști citim și studiem ani de zile să dăm niște sfaturi competente și vine cineva urmărit în spațiul public să recomande înfometarea.

Cel mai trist e că lumea acceptă și se gândește să încerce! Așa ceva ar trebui sancționat”, a scris unul dintre fanii artistei.

„Cum să recomanzi așa dietă?! Normal că slăbești dacă te înfometezi. Asta înseamnă spălare pe creier. E grav că multe fete te urmează cu această dietă. Doamne ferește, Alina!”, a mai spus un fan.

”Dieta am primit-o de la Monica Anghel”

Deși nu se aștepta la acest val de reproșuri, Alina Pușcaș nu s-a dat bătută. Vedeta a explicat că pentru ea această rețetă a funcționat și nu i-a provocat nicio problemă de sănătate.

Mai mult, prezentatoarea de la Antena1, a declarat că dieta vine de la un specialist și că a primit-o prin intermediul Monică Anghel.

„Dieta am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este evident, dieta primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile sunt perfecte”, a scris ea pe o rețea de socializare.

Vezi și Dieta cu care Monica Anghel a slăbit 20 de kilograme! Iată regimul alimentar cu care vedeta a topit kilogramele

Citește și: