Alina Pușcaș a mărturisit pe contul său de Instagram că este la dietă. Vedeta spune că a slăbit deja 2 kg în 3 zile. Cum a reușit?

„Sunt pentru prima oară în viața mea la dietă. Există o diferență foarte clară între un regim alimentar sănătos și o dietă. Regimul alimentar sănătos l-am folosit și m-am ținut sau nu m-am ținut de el în funcție de situație, dar clar este că acum sunt la dietă. O chestie foarte strictă care nu-mi permite trișarea”, a mărturisit vedeta.

Alina Pușcaș a mărturisit că a ajuns să se confrunte cu kilogramele în plus din pricina mâncatului des: „De ce am luat această decizie? După ce slăbisem câteva kg, (…) am mâncat de la ora 2 în fiecare zi până la ora 10 constant, încontinuu, și m-am îngrășat la loc. Mare prostie am făcut, am mâncat non-stop.”

3 zile NUMAI orez!

Acum intrata la dietă, vedeta recunoaște că s-a lăsat inspirată de Monica Anghel. Cântăreața este cunoscută pentru faptul că a reușit să slăbească spectaculos.

„Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe, pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kg”, a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

Totuși, dieta pe care a abordat-o Alina este una extrem de strictă. Vedeta a consumat un singur tip de aliment timp de trei zile, în afară de apă.

„Ca să înțelegeți cum a început dieta. 3 zile NUMAI orez cu puțin piper și foarte puțină sare și bineînțeles HIDRATAREA!”, explică Alina Pușcaș.

De lăudat ambiția Alinei Pușcaș, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva”. Căsătorită de anul trecut cu medicul Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș este mama pentru trei copii mici: un băiețel, pe nume Alexandru, în vârstă de 4 ani, Melissa, care are 2 ani, și Iris, de numai 8 luni.

Vezi și Alina Pușcaș s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Citește și: