Dida Drăgan este fără doar și poate un nume imens în industria muzicii românești, o artistă care a muncit pe brânci pentru cariera sa, construită pas cu pas și cu multă seriozitate. La cei aproape 77 de ani, cântăreața are însă mai multe regrete.

Dida Drăgan (cu bască, în centru), alături de colegii de generație. Poza este realizată în martie 2023SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este că am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea!

Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel, pentru că nu îmi permite programul!”, a declarat Dida Drăgan, pentru Click!.

Dida Drăgan (cu bască, în centru), alături de colegii de generație.
Dida Drăgan (cu bască, în centru dreapta), alături de colegii de generație.

A părăsit sau nu România?

Chiar dacă nu mai apare la evenimentele mondene din Capitală, ori la diferite emisiuni tv, Dida Drăgan nu stagnează pe plan profesional, așa că urmează să lanseze o piesă nouă.

„Acum mă pregătesc să înregistrez o piesă nouă. Melodia se numește . Nu este dedicat unei persoane aparte, o dedic tuturor românilor. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele… totul trebuie să iasă perfect.

Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici. Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Dacă te gândești la câte premii am luat în viața asta, în urma efortului pe care l-am depus… Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta”, a declarat artista.

dida-dragan-tinerete-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

A vrut să-și ia viața de mai multe ori, dar credința a salvat-o

În ultima perioadă, celebra artistă a locuit mai mult în Elveția, alături de sora ei, mai ales că a fost asaltată de probleme atât financiare, cât și de sănătate (13 ani s-a luptat cu cancerul).

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevărat”, mai spune artista.

De subliniat este și faptul că problemele de sănătate ale Didei Drăgan s-ar fi declanșat din cauza stresului, având în vedere că avea un împrumut bancar de nu mai mult nici mai puțin de 500.000 de euro.

Vezi și 4 soliste din Epoca de Aur și complicata lor viață amoroasă. Ce mult au suferit din dragoste Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Dida Drăgan!

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Monica Bârlădeanu: ”Relația cu ceilalți e mai presus de confortul personal”

Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii: „Am căzut din picioare” La câte kilograme a ajuns artista