Aceasta a fost invitată, luna trecută, în emisiunea lui Fuego, „Drag de România mea”, și a uimit pe toată lumea cu apariția ei, fiind într-o formă fizică de invidiat. Pesemne, celebra cântăreață a reușit să învingă boala și nu mai are probleme de sănătate.

Se pare că ea își împarte timpul între România și Elveția, țară unde e stabilită și sora ei. Mai mult, după ce ar fi fost diagnosticată cu cancer, ea a primit tratatment în Țara cantoanelor și a suferit chiar și două intervenții chirurgicale.

“Dida a fost bolnavă multă vreme, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, și, de aceea, a preferat să nu mai apară în public. De altfel, ea a și stat în Elveția, acolo unde locuiește și sora sa și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze. Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat și se simte chiar foarte bine”, au dezvăluit prietenii vedetei pentru wowbiz.ro.

dida-dragan2 (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Pe numele său real Didina Alexandra Drăgan, aceasta este una din personalitățile importante ale muzicii româneşti, fiind considerată una dintre divele generației de aur a muzicii românești. Celebra cântăreaţă a fost dintotdeauna o prezenţă extrem de plăcută și elegantă, dar şi o artistă cu o forţă incredibilă pe scenă, care reuşea să capteze imediat atenţia publicului.

Considerată una dintre marile voci ale muzicii româneşti, Dida Drăgan s-a născut pe 14 septembrie 1946, la Jugureni,  Dâmbovița. Ea este absolventă a Școlii Populare de Artă, clasa Florica Orăscu și și-a făcut debutul la Concursul de interpretare „București ’71′,  obținând premiul I, cu piesa „Vechiul pian” de Vasile V. Vasilache, și ajunsă la 71 de ani, aceasta continuă să susțină concerte, ea fiind văzută anul acesta pe scenă la Iași, Chișinău și la Sibiu. De altfel, Dida a lansat, în 2017,  și o melodie nouă, intitulată Mi-e dor de tine’, compusă de Adi Ordean.

 

Citește și:Halit Ergenc, celebrul actor  din Suleyman Magnificul’,  vorbește deschis pentru prima dată despre experiența lui de tătic. Ce spune despre fiul lui

E considerată vocea de flacără a rock-ului românesc

Dida Drăgan  are o carieră de invidiat în spate şi a câştigat numeroase premii de prestigiu de-a lungul anilor, fiind supranumită „Vocea de flacără a rock-ului românesc’.

Dida a negat  anul trecut zvpnurile că s-ar fi mutat în Elveția și că ar avea probleme financiare,  într-un interviu exclusiv pentru Libertatea.  O solistă de geniu, ce şi-a aparat discreţia vieţii personale spre deosebire de actualele vedete, a  mărturisit că nu știe de unde se scriu răutăți despre ea cum că ar avea datorii la bănci, precizând că nimic din ce s-a scris în presă despre ea nu este adevărat. Dida Drăgan a mărturisit că este sănătoasă și nu a confirmat niciodată că a fost diagnosticată cu cancer.

Dida a explicat că stă departe de atenția presei și evită să dea interviuri pentru că nu-i place să vorbească despre ea, ci preferă să se exprime prin muzică. ‘Sunt o fire introvertită. Nu îmi place să mă laud şi să vorbesc despre mine, ci îmi place să dăruiesc şi să mă exprim prin muzică pe care o cânt’, a spus Dida. Mai mult, ea a precizat că fiul ei car studiază în Elveția nu vrea să-i calce pe urmă, privind cariera muzicală. „Deşi este foarte talentat, din păcate, fiul meu nu doreşte să îmbrăţişeze o carieră muzicală, cel puţin deocamdată’, a mai spus ea pentru Libertatea.

Citește și: