„M-am gândit că lumea va spune despre ea că e o căutătoare de comori care s-a căsătorit cu un bătrân. Dar nimeni nu a luat niciodată această atitudine.”, a mărturisit pentru Closer Weekly Dick într-un interviu.

El a mai explicat că diferența de vârstă de aproape jumătate de secol dintre ei nu a avut niciun impact asupra relației lor, deoarece „au aceeași atitudine”.

*EXCLUSIVE* Legendary 96 year old actor Dick Van Dyke all smiles wearing ” Spoonful of sugar ” sweaterSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Dick Van Dyke este „pastila fericirii” pentru soția lui

„Îi place să danseze, ceea ce facem aproape în fiecare zi. E pur și simplu încântătoare.”, s-a confesat Dick Van Dyke.

Însă nici Arlene nu se lasă mai prejos. Vorbind despre soțul ei, aceasta a spus: „Este cea mai perfectă ființă umană. Nu am întâlnit niciodată pe cineva atât de fericit, atât de autentic, atât de uimitor. El este ca o pastilă a fericirii.”

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au întâlnit la SAG Awards în 2007, când Dick i-a înmânat co-starului Julie Andrews, premiul pentru întreaga activitate.

Arlene, de profesie make-up artist, îl aranja pe Dick pentru ceremonie moment în care l-a întrebat: „Nu ai jucat în Mary Poppins?”

Acesta a fost începutul relației lor, căci cei doi au început să vorbească și și-au dat seama că au multe în comun.

La doar câteva luni după ce s-au cunoscut , Dick a decis să o angajeze pe Arlene ca make-up artist în câteva dintre filmele la care lucre ei.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, cei doi s-au împrietenit instant. Frumoasa lor prietenie s-a transformat treptat în iubire și așa au descoperit că sunt făcuți unul pentru celălalt.

În 2012, Arlene și marele artist au decis să își unească destinele, jurând să fie împreună pentru celălalt pentru tot restul vieții.

Explicându-și atracția față de Dick, Arlene spunea: „Ne-am înțeles imediat ca prieteni, așa că nu am simțit că el era cu mult mai în vârstă decât mine. Am fost singură timp de șase ani, nimic nu a funcționat niciodată și cred că a fost pentru că nu trebuia. Nu am mai cunoscut pe nimeni, niciodată, așa cum e Dick.”

Dick Van Dyke a declarat că decizia de a se însura cu Arlene a fost cea mai bună din viața lui. “M-am însurat cu cineva pe jumătatea vârstei mele și toată lumea a crezut că sunt nebun, dar ea e îngerul meu absolut”, a mai zis Dick.

Dick Van Dyke a mai fost căsătorit de două ori și are 4 copii. Cel mai mare are 72 de ani

Dick a avut două relații pe termen lung înainte de a o întâlni pe Arlene.

A fost căsătorit cu Margie Willett timp de 36 de ani până în 1984. Cei doi au avut împreună patru copii împreună, Christian, 72 de ani, Barry, 70 de ani, Carrie, 60 de ani și Stacy, a cărei vârstă nu este cunoscută.

Apoi s-a îndrăgostit de Michelle Triola și au fost împreună până când ea s-a stins din cauza unui cancer pulmonar în 2009, la vârsta de 76 de ani.

Pe 14 februarie, Dick și Arlene au avut o postare ce a devenit virală, și anume un videoclip de Ziua Îndrăgostiților, în care au dansat pe piesa pe „Everybody Loves a Lover” de Doris Day.

Dick a distribuit clipul pe pagina sa de Instagram, numind-o pe Arlene „pentru totdeauna Valentine”.

Citește și: Helena Bonham Carter, îndrăgostită nebunește de iubitul ei mai tânăr cu 22 de ani

xLa 85 de ani, Silvio Berlusconi se va însura cu iubita sa cu 53 de ani mai tânără