E drept că nici DiCaprio și nici Al Pacino nu au fost vreodată casătoriți. Dar minuni au mai existat. Al Pacino, de 77 de ani, e deja de ceva vreme cu Lucila Sola, în vârstă de 38 de ani, așa că o parte din drumul spre altar se poate spune că a fost parcurs deja. Cei doi sunt împreună de circa 10 ani. În 2015 au avut un moment de cotitură, luând-o pe drumuri separate, însă curând s-au reunit. În aprilie anul trecut au fost văzut în tandrețuri pe o plajă din Mexic.

Anul trecut, întrebat despre o posibilă căsătorie, Al Pacino declara: ”Niciodată să nu spui niciodată. E posibil”.

Actorul are din relații anterioare 3 copii: gemenii Anton James și Olivia Rose, de 17 ani, și pe Julie Marie, de 27 de ani.

Al Pacino Lucila SolaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fiica, bombă blondă, obișnuită cu covorul roșu

Cât despre iubita sa cu 39 de ani mai tânără, aceasta, și ea actriță, cunoscută din serialele Modern Family și Bones, a fost căsătorită timp de 9 ani, având doi copii: Camila și Maximo Jr.. Fata, în vârstă de 20 de ani, e model și actriță și se întâlnește cu Leonardo DiCaprio. E așa cum te-ai aștepta să arate iubita actorului din Titanic: neapărat blondă, musai model, obligatoriu foarte tânără. Adică așa cum au fost toate iubitele sale de până acum, de la Nina Agdal până la Lorena Rae, Juliete Perkins sau Gisele Bündchen, cu ani în urmă.

Cei doi au fost deja în mai multe rânduri fotografiați împreună, inclusiv săptămâna trecută, când coborau amândoi dintr-un avion particular în Los Angeles, venind din stațiunea Aspen.

Camila este cunoscută mai ales generației tinere, pe ea urmărind-o peste un milion de oameni pe Instagram. Obișnuiește să-și petreacă timpul cu alte frumuseți de vârstă apropiată, cum sunt Kaia Gerber, Bella Hadid sau Kendall Jenner.

Foto: Hepta/Northphoto

Vezi și Veste neașteptată în showbiz! Kate Winslet își părăsește soțul pentru Leonardo DiCaprio? Cum au fost surprinși cei doi actori din „Titanic”

Citește și: