Kruger, care a fost desemnată ”cea mai bună actriță” la Cannes anul trecut, a fost văzută în ultima vreme purtând doar rochii largi, care îi ascund talia. Și la Cannes a purtat o astfel de ținută, întărind speculațiile.

Diane Kruger insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În plus, la toate evenimentele la care a participat anul acesta, s-a abținut de la alcool, fapt ce nu a trecut neobservat. La Cannes a fost văzută bând apă, deși curgeau râuri de vin rose, apreciat de toate vedetele. Nici măcar nu a vrut să ciocnească un pahar de șampanie, au declarat sursele.

Actrița de origine germană e foarte discretă când vine vorba de viața personală. Tabloidele scriu că ar forma de la sfârșitul lui 2016 un cuplu cu actorul Norman Reedus, cunoscut din “The Walking Dead”, după despărțirea de actorul Joshua Jackson. Cu Jackson a avut o relație de circa 10 ani, însă nu au fost niciodată căsătoriți și nici nu au devenit părinți.

Cât despre actualul iubit, Reedus, în vârstă de 49 de ani, acesta are un fiu, Mingus Lucien Reedus, de 18 ani, cu modelul Helena Christensen, cu care s-a întâlnit timp de cinci ani, până în 2003.

Foto: Hepta

Vezi și Chanel Iman e însărcinată cu primul ei copil, la numai două luni de la nuntă. Asta nu a oprit-o să pozeze sexy

Citește și: