”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”, a spus sigură pe ea Diana Șoșoacă, care a dat și detalii despre partenerul său de viață și traiul cu acesta.

Diana Șoșoacă este o avocat, dar și parlamentar, fiind cunoscută drept unul dintre cei mai vocali politicieni.

Aceasta a fost invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. În cadrul show-ului, Diana Șoșoacă a vorbit și despre viața sa personală și desprte partenerul său de viață, Silviu, dar nu numai.

Șoșoacă, despre soțul ei: ”Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public”

”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine, pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine.

Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă.

Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun”, a spus Diana Șoșoacă, conform kanald.ro.

Diana Șoșoacă a spus și cum a reușit să o cucerească soțul ei, dar și cine e mai ”vocal” în casă.

”Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public.

Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă).

M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a adăugat aceasta.

Vezi și George Simion a arătat-o pe viitoarea lui soție: „Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”. Ce mesaj i-a transmis Luis Lazarus

Citește și:

VIDEO Uite cum se antrenează Lorena Buhnici la sală! Ce tip de exerciții face, de fapt, soția lui George Buhnici

Ben Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților