Diana Ross demonstrează încă o dată că vârsta e doar o cifră. La 77 de ani arată senzațional și a reușit să-și uimească fanii cu o surpriză de proporții. Legendara artistă a lansat un nou album după o pauză de zece ani și o absență din lumina reflectoarelor de doi ani.

Diana Ross pare că a descoperit exlixirul tinereții și la 77 de ani este într-o formă de invidiat și plină de energie, iar secretul ei pare să fie iubirea pentru muzică. Ea și-a uimit fanii și a lansat un nou album mult așteptat, „Thank You”, alături de un videoclip nou-nouț pentru piesa „All Is Well”. Regizat de Amanda Demme, în colaborare cu fiii Dianei Ross, Evan Ross (producător) și Ross Naess (fotografie), videoclipul este primul ei material oficial din ultimii zece ani.

„Thank You”, lansat de către Decca Records/Universal Music Group, este cel de-al 25-lea album de studio al cântăreței și este în întregime un material nou-nouț, exclusivist și cu melodii pozitive, cu apreciere și bucurie dedicate publicului său, care a fost alături de-a lungul anilor.

*EXCLUSIVE* Diana Ross goes shopping at Neiman Marcus in Beverly HillsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vorbind despre inspirația albumului, Diana Ross explică modul în care dragostea ei pentru cântat a menținut-o într-o stare de spirit foarte bună în aceste vremuri neobișnuite: „Mi-am petrecut anul trecut înregistrând muzică nouă, iar această muzică este o reflectare a bucuriei și a dragostei, recunoștinței pe care o simt în fiecare zi. Este un album de mare apreciere pentru viață și pentru voi toți.”

„Fiii mei mi-au dat încredere și m-au încurajat să fac acest clip. După ce am petrecut aproape doi ani în afara scenei, fără a putea să apar în fața camerei, fiii mei m-au încurajat să revin în această lume în care sunt înconjurată de o mulțime de persoane. Acești trei oameni chiar au avut grijă de mine: Evan Ross, Amanda Demme, Ross Naess”, a transmis Diana Ross.

Diana Ross apare în videoclip într-o rochie neagră, pe umeri, iar pentru ea timpul pare că a stat în loc. Are doar câteva riduri pe față și arată spectaculos. La doar două zile de la lansare, videoclipul adunase deja peste un milion de vizualizări.

Albumul este înregistrat în studioul ei de acasă, iar Diana Ross a co-scris și a colaborat la toate piesele cu compozitori și producători premiați, inclusiv Jack Antonoff, Troy Miller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler , Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White și Nathanial Ledgewick.

Pe lângă Evan și Naess, Diana mai are și trei fete, care îi semaănă leit: Tracee Ellis Ross, Rhonda Ross Kendrick și Chudney Ross.

Diana Ross a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu Michael Jackson, ea fiind prima și marea iubire a megastarului. S-ar parea ca pe cand Michael avea 18 ani era atat de indragostit de Diana Ross, incat ar fi cerut-o de sotie, insa ea l-a refuzat, iar despre el se spune ca de atunci nu ar mai fost niciodata indragostit cu adevarat de o femeie.Mulți ani s-a scris că Diana Ross l-ar fi inspirat pe Michael în celebra piesa “Dirty Diana”, dar artistul a negat. Potrivit presei de peste OCean, Michael a fost indragostit nebuneste de Diana Ross, fiind prima femeie din viața lui. Mai mult, el ar fi inceput sa isi transforme chipul apeland la numeroase operatii estetice astfel incat sa semene cat mai mult cu ea, chiar daca ea l-ar fi abandonat.