E vorba despre nimeni altcineva decât de băiatul ei, David, rezultat din căsătoria, între timp încheiată, cu Claudiu Niculescu. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani, dar de dragul băiatului lor au menținut o relație bună.

Diana Munteanu a profitat de vacanța sportivă a fiului său, în vârstă de 12 ani, și, cu acordul fostului soț, Claudiu Niculescu, a plecat alături de David într-o vacanță în doi, peste hotare.

vacanta-in-GreciaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

David a fost transferat recent la un club înființat de Petre Marin și Sorin Ghionea. Cei doi fondatori au fost, în trecut, adversarii lui Claudiu Niculescu, însă în ciuda acestui lucru cei trei au rămas în relații foarte bune după retragere.

Iar din fotografiile postate de vedetă pe contul său de Instagram, e limpede că se simte excelent în vacanță. Și arată excelent, bronzată și tonifiată.

Și Diana și fiul ei, David, acordă sportului un rol important în viața lor. Chiar dacă sunt voci care-i spun vedetei că e prea slabă, anorexică chiar, aceasta se simte excelent în pielea ei și nu bagă în seamă criticile.

Claudiu și David au o relație apropiată

Claudiu Niculesacu și David au o relație apropiată și se înțeleg foarte bine. Cei doi ies împreună în oraș, Claudiu participă la meciurile fiului sau și își dedică timp și pentru alte activități alături de copil. În plus, a păstrat o relație buna cu fosta soție.

”Ambii se respectă, au grijă să nu apară în public însoțiți, deși au divorțat de mai bine de 7 ani. Diana și Claudiu se gândesc însă în primul rând la fiul lor, care este prioritar pentru amândoi. Toate deciziile le iau împreună. David petrece, normal, foarte mult timp cu mama lui cu care și locuiește, dar se vede des și cu Claudiu. Ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții.

David are multe activități, face fotbal de performanță și este un elev premiant, foarte bun la matematică”, au declarat prieteni comuni ai cuplului pentru Playtech.ro.

Iată ce spunea și Claudiu Niculescu despre relația cu copilul său și fosta lui soție. ”Diana mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacante. Asta îi face bine copilului.

Mă interesează viața Dianei, îmi doresc să fie sănătoasă. Știu că nu există nicio șansă ”să o ia pe arătură”, pentru că este un om cu capul pe umeri. Mă interesează să fie bine tot timpul, este mama copilului meu și vreau să știu că poate avea grijă de David cum trebuie”, le-a spus Claudiu Niculescu apropiaților.

Au divorțat de 7 ani, dar nu și-au refăcut viețile

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat in toamna anului 2014, după doar 7 ani de căsnicie. Cu toate aceste niciunul nu s-a recăsătorit. Mai mult, niciunul dintre cei doi nu și-a etalat viața personală, ținând totul la distanță de ochii curioșilor.

Vezi și Diana Munteanu, noi fotografii în costum de baie! Arată excelent, dar pe fani tot îi nemulțumește ceva

Citește și:

„Mă drogam și înainte să fac muzică”. Ce artist de la noi a recunoscut totul

Surpriză! Catrinel Sandu s-a cununat religios în România!