Vedeta s-a pozat recent în costum de baie, la malul mării, iar instantaneele postate pe Instagram i-au adus mii de like-uri. Are un trup zvelt, perfect tonifiat, nici urmă de celulită sau grăsime. E o încântare să-i admiri mușchii fermi și alungiți.

vedeta-e-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Asa corp???”, întreabă admirativ cineva, pe bună dreptate. ”Wow, Victoria’s Secret model”, exclamă altcineva, în aceeași notă.

”Adooor!!! Ești modelul meu în viata. Ma uit la tine si imi doresc ca, după ce voi da viata unui copil, sa reușesc, ca si tine, sa ma mentin intr-o condiție fizica atat de îmbucurătoare ca a ta. Pentru mine, esti clar un exemplu bun de urmat, te felicit”, îi scrie o prietenă virtuală.

Însă fanii o atenționează că merge pe o pantă ușor periculoasă. ”Vezi, nu exagera !?! Ai cam exagerat cu slăbitul, fată, fii mai prietenoasă cu tine!”, îi scrie cineva.

”Prea slabă, mănâncă ceva!”, e replica altui fan. ”Ai slăbit prea mult”, e verdictul altui prieten virtual. Cineva îi sugerează chiar să-și facă un implant mamar, pentru că ar cam fi nevoie, după atâtea kilograme date jos.

Vezi și Diana Munteanu s-a pozat în lenjerie intimă și Internetul a luat foc: ”N-ar fi rău un implant mamar”. Chiar are nevoie vedeta?

Citește și:

”Cea mai frumoasă fetiță din lume” e schimbată total. Ultima ei apariție a uimit pe toată lumea

Ce mândră e de fetele ei! Fiica cea mică a Ritei Mureșan a împlinit 23 de ani!