Aflată în vacanță peste hotare, vedeta a postat două poze în costum de baie, ceea ce a dat tonul unor adevărate dezbateri pe contul ei de Instagram. Dacă unii o laudă pentru felul în care arată, cei mai mulți recunosc că a exagerat cu slăbitul.

si-chipul-e-extrem-de-trasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De la remarci civilizate, chiar dacă intruzive, de genul ”Cam mult prea slabuta…. sincer” s-a ajuns la unele care oglindesc clar grija fanilor pentru ea: ”Mă fata, mă, mai pune și tu ceva carne pe tine. E păcat de tine” sau ”Diana, ești uscată, maică”.

”Frumoasă rău, dar ai slăbit rău de tot”, îi scrie vedetei altcineva, în timp ce altcineva îi spune ”de la obraz”: ”Da mănâncă și tu ceva!”.

”Nici nu mai semeni cu tine, păcat”, observă altcineva.

Unii comentatori sunt chiar mai duri de at/t, spunându-i vedetei, fără menajamente: ”Anorexica, nu mai ai nimic frumos… cred ca sunt cel mai sincer din lista asta” sau ”Slabă, fara forme feminine. Te transformi in bărbat… Păcat, erai o femeie frumoasă înainte să îți bați joc de corpul tau”.

Vezi și La numai 21 de ani, fiul Victoriei și al lui David Beckham s-a logodit. Cum au reacționat părinții lui: ”Nu puteam fi mai…”

Ce tragedie… Fiul lui Lisa Marie și nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Avea numai 27 de ani