Prezentatoarea TV a mărturisit în cadrul emisiunii „XTRA NIGHT SHOW” că spre deosebire de alte vedete nu merge deloc în sala de forță  și nici nu trage ore în șir de fiare pentru a pierde din calorii. În schimb, preferă să facă sport în aer liber, să alerge în parc sau să joace tenis.
Diana recunoaște că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, însă un singur lucru nu poate să-l excludă din dieta ei, fie că e iarnă sau vară. „Orice ar fi nu o să renunț niciodată la înghețată”, a declarat Diana.
De altfel, prezentatoarea de la emisiunea „Prietenilor de la 11” recunoaște că ceea ce o ajută să se mențină în formă este faptul că nu mănâncă niciodată cartofi prăjiți și pâine.

”Nu-mi plac cartofii prăjiţi, nu-mi place pâinea, aşa că sunt norocoasă. Dar mănânc destule lucruri. Orice ar fi nu o să renunţ niciodată la îngheţată. Ăsta e moftul meu şi îngheţată mănânc aproape zilnic, vară, iarnă, nu contează”, a dezvăluit vedeta.

Diana a mărturisit că mai apelează și la câteva terapii non-invazive pentru a-și întreține corpul, însă precizează că este important să ai o dietă echilibrată. „Fac câteva terapii de întreţinere corporală, dar nu sunt neapărat un mare fan pentru că nu am timp şi nu sunt genul care să stea chiar şi pe un scaun la coafat foarte mult. Nu e pentru mine. Nu ştiu să mă relaxez. Mă scoate din rutină şi nu-mi place. Dar sigur, din când în când e foarte bine pentru orice femeie să se răsfeţe puţin. Nu fac mesaje, fac terapii non-invazive pentru corp, cam atât”, a mai spus ea.

I need Vitamin Sea☀️ #sunseathesandandme #gn?

A post shared by DIANA MUNTEANU (@dianamunteanuofficial) on

I need my summer☀️❤️ #dreamsaremadeofsunandsand #missingsummer #ineedmysummer #swimsuit @motivatestore

A post shared by DIANA MUNTEANU (@dianamunteanuofficial) on


Superba blondă spune că pentru ea fiecare zi începe la 6.30. „ Mă trezesc undeva la 6 şi jumătate. Până îl pregătesc pe David, până îl duc la şcoală, trece ceva vreme, după care mă întorc acasă şi mă pregătesc pentru emisiune.(…).Da, sunt mămică cu normă întreagă şi le împac foarte bine pe toate fără nici un fel de problemă”, a declarat Diana Munteanu, precizând că și fiul ei face mult sport, fotbal și înot.

 

Sun,sand,sea and happyme?❤️ #gn?

A post shared by DIANA MUNTEANU (@dianamunteanuofficial) on

Citește și: