Iar numeroasele fotografii în costum de baie, de la malul mării sau buza piscinei, stau mărturie pentru forma în care este. De altfel, vedeta a recunoscut recent că, la 1,71 metri ai săi are 53 de kilograme.

Diana Munteanu are 1,71 metriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Are fanii ei loiali, care îi laudă fiecare apariție. Există însă și unii care țin să-i atragă vedetei atenția legat de faptul că petrece prea mult timp la soare.

Diana Munteanu pare să fi făcut o obsesie pentru soare și bronz și e tot mai des atenționată pe rețelele de socializare.

”Exagerezi cu solarul, soarele și mai nou cu buzele! Păcat!”, îi scrie cineva.

”Ma mir ca nu stii cat de nociv e soarele in exces. Sa te mai vad peste 5 ani….”, comentează altcineva.

Al doilea lucru pe care fanii i-l reproșează e faptul că nu recunoaște intervențiile pe care e tot mai clar că le-a suferit, în numele frumuseții. ”Daca esti mandra de modificarile tale de ce le negi? De ce nu ti le asumi?

Nu vreau sa te critic. Iti scriu cu parere de rau, ca nu aveai nevoie sa te strici. Mai urat este ca nici nu le recunosti”, conchide altcineva.

Vezi și Diana Munteanu nu mai seamănă deloc cu ea: ”Ce schimbată ești… Dacă nu te urmăream, nu te recunoșteam”. A cam exagerat cu operațiile estetice. Cum arată în costum de baie

Citește și: