Întrebată dacă a fost afectată în vreun fel de divorțăul părinților ei, aceasta a răspuns, într-un interviu pentru OK!: ”Nu am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit.

Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice. Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva”.

E mărturia Dianei, care a înțeles din această poveste, printre altele, și că trebuie să-și țină viața privată doar pentru ea. E și motivul pentru care nu a vrut să dezvăluie dacă este sau nu implicată într-o relație, la cei 25 de ani ai săi.

Cât despre relația cu Iuliana Marciuc, care nu îi este soție lui Adrian Enache, ci parteneră de viață, diana a spus: ”Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată”.

Despre fratele ei, cel născut iubirea tatălui său cu Iuliana Mariuc, Diana are numai cuvinte de bine. ”Apreciez stilul lui boem, eminescian. El trăieşte în lumea lui, pe când eu sunt puţin mai ancorată în realitate, probabil şi din cauza diferenţei de vârstă dintre noi.

Apreciez că este un copil sincer, inteligent, cu valori bine racordate. Acum am trecut şi într-o altă etapă şi mai vorbim şi de fete, ceea ce mi se pare minunat”, a povestit ea.

Cu tatăl ei, Adrian Enache, e o relație cu totul specială: „Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva.

Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele.

Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel. Este o bucurie să stai în preajma lui.

Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat.

Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi.

Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul”, a mai spus Diana Enache.

Vezi și Adrian Enache: “Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ!”

Citește și:

Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate despre relația lui cu Meghan Markle

Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un tânăr, în plin divorț cu scandal de Gabi Bădălău: ”Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată”