Diana Enache (26 de ani), solistă și totodată vocea de la Național FM, și Ionuț Vântu, afacerist, au devenit părinți după o relație de aproape 5 ani.

Nașterea s-a petrecut în mare secret, chiar la finalul lunii trecute, anunță Click.ro. Diana Enache a născut pe 27 septembrie o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală, iar în acest moment se află amândouă acasă. Bebeluşa este perfect sănătoasă și a venit pe lume prin cezariană. Copleşit de emoţii, Adrian Enache a dat prima dată vestea colegilor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a și avut un spectacol weekendul trecut.

Sâmbătă, 30 septembrie, artistul a urcat pe scenă, în spectacolul intitulat „Acces direct… la muzică”, alături de Mirela Boureanu Vaida şi Orchestra Teatrului de Revistă. După reprezentație, le-a făcut cinste colegilor și a sărbătorit venirea pe lume a nepoatei.

Diana Enache, ședință foto specială înainte de a deveni mamă

Fiica lui Adrian Enache și fiul lui Sorin Ovidiu Vântu sunt discreți cu relația lor de iubire, dar iată că din când în când apar cu câte o noutate pe rețelele sociale.

Așa s-a întâmplat recent, când fiica lui Adrian Enache și-a uimit admiratorii cu o poză splendidă, publicată pe Facebook și pe Instagram. În imagine apare Diana Enache, gravidă în luna a noua, etalându-și burtica proeminentă în cadrul unei ședințe foto semnată de Maus Studio.

Îmbrăcată în portocaliu și cu o coroniță de flori pe cap, Diana radiază și transmite multă fericire. „Matenitate: iubirea toată începe și se termină acolo”, este mesajul puternic din dreptul fotografiei, un citat care îi aparține poetului englez Robert Browning.

diana-enache-ionut-vintu-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine este și cu ce se ocupă Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vântu are doi copii, pe Ioana și pe Ionuț Vântu, iar frații au apărut o singură dată în public, în 2014, într-o conferință de presă, atunci când au anunțat oficial că omul de afaceri Elan Schwartzenberg prelua Realitatea Media și că tatăl lor nu mai era asociat în acea afacere.

„E prima oară când suntem în faţa presei şi sperăm că şi ultima”, a spus Ioana Vântu. „Pentru dumneavoastră, Sorin Ovidiu Vântu este un personaj controversat, pentru noi este familia, pentru noi este tata”, a declarat atunci Ioana.

Dar iată că, prin prisma relației cu Diana Enache, Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, este din nou pe prima pagină a ziarelor. Dar cine este și cu ce se ocupă Ionuț Vântu? Cum era de așteptat, tânărul, absolvent al unei Facultăți de Administrare a Afacerilor, la Regent’s University, din Londra, nu putea să activeze decât în domeniul antreprenorial.

Din 2010, de când a terminat studiile, a deținut nu mai puțin de 7 companii, după cum însuși anunță într-un curriculum vitae, publicat aici. Multe dintre ele au fost lichidate. Dintre acestea, amintim Primo Baby International S.R.L, VIC Trade Services, Exotic Smoothie S.R.L, Way I do International S.R.L etc.

„Business analyst cu experiență, cu un istoric demonstrat de activitate în domeniul serviciilor financiare. Competent în gestionarea riscurilor, dezvoltarea afacerilor, afaceri internaționale, gestionarea activelor. Abilități antreprenoriale puternice, cu o diplomă de licență în Managementul afacerilor internaționale de la Regent’s University din Londra”, se descrie Ionuț Vântu.

Din 2017 și până în prezent, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu este președinte și fondator al unei agenții de consultanță, care oferă „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiţii în criptovalute”.

Citește și: Diana Enache a anunțat sexul bebelușului chiar de ziua tatălui ei. Adrian Enache, cuscru cu Sorin Ovidiu Vântu

Citește și: Cu ce se ocupă Ionuț Vântu. Fiul lui Sorin Ovidiu Vântu și fiica lui Adrian Enache vor avea o fetiță. Cum au reacționat cei doi bunici, afaceristul și artistul