În ultima perioadă de timp, Diana Dumitrescu a slăbit opt kilograme. În cele mai recente fotografii, schimbarea este cât se poate de vizibilă, iar fanii sunt impresionați.

Vedeta le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cum a reușit să ajungă la forma fizică pe care și-o dorea.

M-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp”

Diana Dumitrescu nu a făcut niciun secret din faptul că a apelat la ajutorul unui nutriționist.

„Am slăbit aproape 8 kilograme cu ajutorul unui nuriționist, care m-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp. Nutriționista cu care am lucrat folosește o aplicație care te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci, câte calorii ai voie. (…)

Deși am terminat, practic, de slăbit, folosesc în continuare această aplicație pentru că îți oferă și idei de rețete sănătoase, îți spune, în funcție de produsele pe care le găsești în supermarketuri, câte calorii are fiecare, ca să poți să te orientezi ce și cât să mănânci”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

cea-mai-recenta-fotografie-cu-Diana-DumitrescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iar rezultatul vorbește de la sine, iar fanii Dianei nu au fost zgârșiți cu laudele.

”Superbă. Mai slăbești mult?”, ”Diana, oricum ești superbă. Mereu mi-ai fost pe plac❤️”, ”Mai verifica si tu frigiderul ca ai cam slabit si nu iti sta bine”, ”Îți stă foarte bine”, ”Ce corp…”, i-au scris aceștia Dianei Dumitrescu.

Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă”

Căsătorită cu Alin Boroi în 2018, Diana Dumitrescu, divorțată de producătorul Ducu Ion, Diana Dumitrescu a făcut mărturisiri la Vorbește Lumea despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a devenit mămică. Aceasta are un băiețel pe nume Carol.

Diana Dumitrescu a explicat că s-a luptat cu kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii. „Am plecat cu 61 kg și am ajuns la 78. Nu e ușor deloc. Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă.

Am avut probleme cu tiroida, pe care mi le-am reglat. Așa am reușit să slăbesc. Am găsit greu echilibru, cam într-un an de zile. În ultima vacanță am plecat toți trei, după care am chemat și bona.

Soțul meu, de când aveam 78 de kilograme, mereu mi-a spus că sunt cea mai frumoasă, că mă iubește. Ajunsesem să nu-mi pese cum arăt, doar pentru că el îmi spunea vorbele potrivite”, a afirmat vedeta.

Vezi și Diana Dumitrescu, dezvăluiri tulburătoare despre divorț: ”Ajungi până la gânduri negre de sinucidere…”

Citește și:

Julia Chelaru a criticat-o pe Andreea Bănică. Reacția artistei

Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus: ”Mi s-a făcut testare subcutanată direct cu vaccinul”