Recent, după ce și-a surprins fanii cu părul scurt, Diana Dumitrescu a renunțat la blondul care a consacrat-o, reinventându-se. Și-a pus extensii și s-a vopsit într-un ciocolatiu care clar o avantajează.

„Tot fac lucruri pentru mine și sufletul meu! Și e bine!!! E din ce în ce mai bine!
Sunt pregătită pentru 2022, mai încrezătoare, mai stăpână pe mine, mai asezată în sentimente, cu mai multa încredere! M-am întors către mine și bine am făcut! Eu și ai mei, toți, suntem bine! 🤎
Să fim fericiți!”, a scris Diana Dumitrescu pe Instagram, unde a postat li o fotografie cu noua înfățișare.

Fanii au fost încântați de transformare, peste 8.000 de persoane apreciind schimbarea. Și asta în doar câteva ore.

Diana Dumitrescu este schimbată cu totul. Vedeta s-a apucat de sport, se antrenează intens, iar rezultatele se văd.

Actrița a explicat recent cum a reușit să scape de kilogramele în plus și cum a ajuns la silueta pe care și-o dorea.

„Am slăbit aproape 8 kilograme cu ajutorul unui nuriționist, care m-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp. Nutriționista cu care am lucrat folosește o aplicație care te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci, câte calorii ai voie. (…)

Deși am terminat, practic, de slăbit, folosesc în continuare această aplicație pentru că îți oferă și idei de rețete sănătoase, îți spune, în funcție de produsele pe care le găsești în supermarketuri, câte calorii are fiecare, ca să poți să te orientezi ce și cât să mănânci”, declara nu demult vedeta.

Vezi și Diana Dumitrescu spune cum a scăpat de 8 kilograme. Cum arată vedeta în prezent

Citește și:

Violeta a împlinit 14 ani. Cu cine seamănă, de fapt, fiica Andreei Marin?

Supărată că toți îi spun că a apelat la tot felul de artificii pentru a părea mai tânără, Demi Moore s-a pozat nemachiată la aproape 60 de ani