Totul are un început, iar Diana Dumitrescu a început să îndrăgească metoda de preparare a mâncării la rece, fără coacere. “Oricât de mult mi-ar plăcea ceafa de porc la grătar, o să-ncep să mănânc dulciuri raw vegane!”, a fost remarca actriței Diana Dumitrescu, după ce a învățat să gătească cheesecake raw vegan. Cea care i-a dezvăluit etapele de preparare este Anca Alungulesei, prezentatoarea unui serial online de bucătarie raw-vegană, “Mademoiselle Coco”.

Diana Dumitrescu a mărturisit că a mai gustat o singură dată în viață dulciuri raw vegane și a urmat o cură de detoxifiere cu sucuri. Însă cheesecake-ul cu glazură de zmeură miere și ulei de cocos i-a trezit interesul pe perioadă nedeterminată.

Uite-așa o să încep să mănânc prăjituri cu nucă și migdale, eu, care nu mănânc!”, a fost concluzia la care a ajuns actrița după ce a gustat din desert. Varianta unei prăjituri fără lapte, ouă și zahăr și nepreparată termic a sedus-o pe Diana Dumitrescu, care recomandă acest dulce mai ales vara.

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Adrian Manolache (foto deschidere), Talentivity.