Recent, actrița a postat pe rețelele de socializare o fotografie needitată și fără filtre. Diana, mama unui băiețel mic, este machiată, dar nu și-a ascuns niciun rid, iar pentru asta fanii au apreciat-o cu miile.

”Fara filtru, fara editare, machiata, ridata… 37 de ani! Asta e realitatea mea!”, a scris ea lângă fotografie.

Continuarea mesajului nu face decât să arate că Diana e o femeie ca oricare alta, în ciuda faimei sale. O femeie cu care se poate identifica oricare dintre fanele sale. ”Uneori ma iubesc nespus, alteori deloc! Dar realitatea este, ca oricat am incerca sa ne agatam de tinerete, odata cu varsta ea dispare oricum, din privire! ❤️

Tanar sau nu, iubeste-te si asa il vei putea iubi cu adevarat si pe cel de langa tine!”, a scris Diana Dumitrescu pe Instagram.

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. Actrița i-a spus ”da” lui Alin Boroi, în septembrie 2018. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Eram nefericită, eram într-un soi de depresie”

Recent, Diana Dumitrescu s-a confesat la emisiunea pe care Mădălin Ionescu o are la Metropola TV. Aceasta și-a amintit de perioada în care era căsătorită cu Ducu Ion. ”Relația s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viața cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeași casă, fiecare avea viața lui, eu ieșeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini.

Pur si simplu eu cred că relația noastră a funcționat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupați, aveam chestii în comun”, a spus Diana Dumitrescu.

”În momentul în care eu nu am mai lucrat și el lucra mai puțin și am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul și nu ne cunoaștem. Eu îmi doream ceva de la viață, el își dorea altceva.

Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate. Am fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt, pur și simplu lucrurile s-au schimbat. Era și faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată și nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi”, a mai declarat vedeta.

”Eu nu eram fericită. Mama m-a întrebat când i-am spus că mă gândesc să divorțez dacă el mă bate, mă înjură, mă înșală. Dacă le pui pe listă eu aveam un soț care mă iubea, aveam un job de vis, eu eram supercunoscută, făceam bani, dar nu eram fericită. Nici acum nu îmi explic”, a încheiat actrița.

Vezi și Ce face Diana Dumitrescu la un an de când a fost dată afară de la Antena 1: ”Când Carol a împlinit un an, ceva s-a întâmplat și cu organismul meu…”

Citește și:

Cătălin Botezatu, infectat cu Covid: „Mi-a fost foarte frică”. Designerul a mai suferit o operație

Regina Elisabeta a II-a, cel mai dureros moment de la funeraliile prințului Philip