A trecut prin toate etapele durerii, fiind la un pas de depresie. Ar fi ajuns și acolo dacă n-ar fi salvat-o terapia. Însă și până la aceasta drumul a fost lung și cumplit de greu, mărturisește ea.

„Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive.

În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 de la un episod traumatic. La mine a fost la 30, pentru că am divorțat.

A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo”, a spus Diana Dumitrescu.

Nu mă puteam opri din plâns!”

Ai crede că zilele, lunile, chiar anii de după divorț vindecă și lucrurile devin mai simple în timp. Nu neapărat, a explicat Diana Dumitrescu. A mărturisit că la un an de la divorț durerea și neputința erau și mai mari.

„Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață.

iața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou”, a continuat artista.

Diana Dumitrescu a spus, cu subiect și predicat, care au fost stările prin care a trecut în acea perioadă: „În primul rând lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, (…) nu mai dormi, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sincucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. (…) În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. (…)

În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă”, și-a amintit ea cu tristețe.

Din fericire, a reușit să se repună pe picioare. L-a cunboscut pe Alin Boroi, iar cei doi au acum un băiețel de milioane, Carol.

Vezi și Diana Dumitrescu: ”Fără filtru, fără editare, machiată, ridată… 37 de ani! Asta e realitatea mea!”

Citește și:

Mesajul emoționant al fostului principe Nicolae despre regele Mihai și regina Ana

Ioniță de la Clejani a negat că fiul lui a fost internat, dar Alex Velea a rupt tăcerea și l-a dat de gol