„Da, e băiat. Sperăm că se menține băiat până la nouă luni! Voiam să țin asta pentru noi și am zis că nu spun”, a mărturisit Diana Dumitrescu, la o emisiune TV.

Frumoasa actriță a mărturisit că a rămas însărcinată, după Crăciun, într-o vacanță în Italia, unde a petrecut și Revelionul. „De Crăciun am plecat în Sebeș, iar apoi am plecat în Italia, o săptămână, unde am făcut și Revelionul și unde s-a și întâmplat. Într-un castel foarte frumos. Ne-am întors acolo și am dormit foarte mult. Am crezut că sunt obosită după vacanță. Dormeam extrem de mult, până la 3 după-amiază. Ceea ce mie mi se întâmplă foarte rar. Mă culcam pe la 23.00 și dormeam până la 15.00 a doua zi’, a povestit Diana în emisiunea „Răi Da Buni” de la Antena Stars.

Diana Dumitrescu a dezvăluit și când va naște. Ea este însărcinată în trei luni, urmând să devină mamă undeva prin luna octombrie. Diana a declarat că a luat foarte mult în greutate pentru că mănâncă foarte mult și doarme foarte mult.  „Pentru primele trei luni m-am îngrășat mult. Am luat deja 5 kilograme. M-am rotunjit’, a spus Diana.

Citește și: L-a părăsit când era însărcinată în șase luni, dar acum l-a invitat la nuntă: ”Putea să vină cu o prostituată, nu mi-ar fi păsat”

Diana Dumitrescu se gândea să facă fertilizare in vitro

„Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme”, a mai povestit Diana Dumitrescu.

 

Diana a mărturisit că a fost totul neașteptat, pentru că își dorea foarte mult un copil și se gândea chiar să facă o fertilizare in vitro ca să-și îndeplineacă visul. „Urma să încep să fac niște tratamente pentru treaba asta, dar uite că nu am mai ajuns să le fac. Voiam să fac fertilizare in vitro. Pentru că am 35 de ani și vârsta mea biologică își spune cuvântul, din mai multe motive’, a mărturisit ea.

Frumoasa blondă poate fi urmărită în prezent în filmul „Faci sau taci’, care se află acum pe ecrane.

Citește și: