Diana a reușit să calce strâmb în emisiunea „Insula Iubirii”, căzând în mrejele ispitei ei și înșelându-l astfel pe iubitul ei, Ben. Drept urmare, acest lucru le-a distrus relația și cei doi au plecat despărtiți din Thailanda. Ea nu a avut noroc nici în ceea ce privește relația ei cu ispita, recunoscând că s-a despărțit și de aceasta.  ”Eu și Andi am rămas în relații bune, însă nu suntem compatibili 100%”, a spus aceasta. Rămasă singură, Diana nu se lasă și s-a înscris la o altă emisiune pentru a-și dovedi de data aceasta, talentul culinar.

_MG_1932 (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Cel mai nou cuplu din showbiz. Cine este blonda superbă care i-a cucerit inima lui Smiley. Ce frumoși sunt

Speră să-i cucerească pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu preparatele ei

Competiția ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 și-a început deja căutările pentru cei mai talentați concurenți, dornici să intre din toamnă în cea mai savuroasă aventură culinară! Pasionați de bucătărie sau profesioniști în domeniu s-au prezentat în fața celor trei jurați cu speranța că își vor adjudeca un loc într-una dintre echipe. Astfel, Diana Ionela Constantin s-a înscris și ea pe lista aspiranților la un loc în emisiune și speră să-i câștige pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu prin prisma preparatului și nu a zâmbetului.

 

Diana s-a reîntors în prima etapă a celui mai iubit show culinar după ce și-a încercat norocul și în a doua ediție a aceleiași emisiuni. Fără succes, dar cu ambiția de a reuși, bruneta a revenit anul acesta cu o farfurie sofisticată, cu influențe italienești: pui cu gorgonzola și penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului” la o experiență în care se supune unor probe ,,la cuțite”, Diana și-a etalat preparatul și s-a străduit să se prezinte impecabil în fața celor mai obiectivi dintre jurați, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze. Familiară cu emoțiile intense, camerele de filmat și tensiunea unui reality-show, concurenta a condimentat de data aceasta prin abilitățile culinare și nu prin dramele personale.

Citește și:

El este cel mai frumos actor turc. Îl umbrește în frumusețe și popularitate până și pe Kemal din „Dragoste infinită”

Cum s-au schimbat vedetele de la începutul carierei până acum. Unele și-ar dori aceste imagini șterse de pe internet