Diana Bart are două fetiţe: Mayra, în vârstă de 4 ani şi Amina, care în curând va împlini un an. Prezentatoarea TV doreşte să o alăpteze pe cea mică până la 1 an şi jumătate cel puţin. La rândul ei, recunoaște că nu de puţine ori s-a lovit de prejudecăţile românilor.

„Fără supărare, chiar nu mă interesează criticile. Faptul că îmi hrănesc copilul (…), că-i dau viaţă, practic din laptele meu copilul ăla creşte… nu mă interesează de X, care nu are ce face acasă şi se uită la mine că alăptez în public. Să mă lase în pace.

Mai mult decât atât, chestia asta la mine este ok pentru că eu am învăţat să-mi pun nişte oprelişti în faţa oamenilor, pentru că pur şi simplu nu am ce să discut, dar sunt fete pur şi simplu frustrate”, a povestit Diana pentru EVZ.

Mai mult, vedeta a povestit despre un caz revoltător, când o mămică a rămas fără lapte după ce a fost apostrofată în public că-şi hrănea copilul.

”Cum adică pentru doamna X, care este o nefericită şi care nu are ce face cu viaţa ei, să-mi pierd eu laptele pentru copii? Niciodată. Eu nu mai pun la suflet chestiile astea”, a mai spus prezentatoarea emisiunii „Focus Monden” de la Prima TV.

Multe vedete militau pentru dreptul de a alăpta oriunde, doar că acum şi legea e de partea lor.

Vezi și Lili Sandu și-a alăptat copilul în public și a fost aspru criticată: „Nu-ți poti arăta sânii așa…”

Citește și:

Actorul Valentin Uritescu și-a petrecut ziua de naștere (80 de ani) la spital. E internat de aproape 3 săptămâni

O recunoști? Acum e una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, dar e greu de recunoscut din pozele din copilărie