Mâncarea, marea problemă. A slăbit cinci kilograme!

Cântăreața Saveta Bogdan mărturisește că îi este dor de țară și că nu mai poate rezista în străinătate. Cu toate că începutul aventurii americane părea promițător, artista se confruntă acum cu o serie de provocări, în special în ceea ce privește diferențele culturale, dar și culinare. Nu-i place mâncarea de acolo deloc!

Saveta Bogdan a explicat că nu se împacă deloc cu mâncărurile specifice Americii, care conțin multe sosuri în care se adaugă zahăr. Artista a ținut să precizeze că nu consumă dulciuri și că acest aspect a reprezentat o adevărată provocare pentru ea în timpul șederii în străinătate.

Stilul de alimentație diferit a condus la o scădere în greutate de aproximativ cinci kilograme. Dar nu asta e marea problemă pentru artista de 77 de ani, care, să recunoaștem, a avut mare curaj să zboare peste ocean, mai cu seamă la acaestă vârstă.

„Mi-e dor de țară deja. Nu, nu mai rezist, de mai mult de trei luni sunt aici. (…)

Nu mă împac cu mâncărurile lor de aici absolut deloc, nu mă împac cu ele. Ei au multe sosuri, dar pun zahăr în ele, și eu nu suport zahăr, nu mănânc dulce, nu-mi place dulce. (…) Să știi că am slăbit vreo cinci kilograme, pentru că este altfel de mâncare.

Este o altă mentalitate, este altceva, eu nu am cu cine vorbi, mă plictisesc. Copiii placă la serviciu și limba română nu mai am cu cine vorbi, decât la telefon. Stau toată ziua pe telefon, sun pe toată lumea!”, a mărturisit Saveta Bogdan pentru Antena Stars, citată de Spynews.ro.

saveta-bogdan-si-fiica-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10
are-77-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cum se înțelege cu ginerele ei: ”Și acum îl înjur!”

Pe lângă dificultățile culinare, cântăreața se confruntă și cu o problemă de comunicare în relația cu ginerele său.

„Păi și acum îl înjur! De exemplu, eu merg să ud plantele, adică, să ud grădina dimineața, el spune plante. Dacă spune câte ceva: ”Mama, pui prea multă apă, ia mai dă-te mă… și taci din gură. Dar el nu înțelege, el spune: „Nu speak românește”, nici eu nu speak english.

Acum, trece pe lângă mine și spune: ”no speak, no speak”. Să văd ce face în România, vine în România 18 zile, cu fiica mea”, a adăugat artista.

Saveta Bogdan își dorește să se reîntoarcă în România și să revină la viața pe care o cunoaște și o iubește.

La 76 de ani, Saveta Bogdan are o viață amoroasă tumultuoasă! S-a despărțit de fostul iubit tinerel și e de câteva luni cu un ambasador: ”Sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român!”

La 77 de ani, și-a făcut deja testamentul

Solista de muzică populară are un singur copil, pe Cătălina, care locuiește de ani buni în America, ea fiind căsătorită cu un cetățean de origine germană, pe numele său Lillen Wagner.

Cântăreața și-a făcut deja testamentul și i-a lăsat tot fetei sale. ”Am pensie bună, am casa mea, casa e achitată, am evenimente, cânt. Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată! Săracă am fost la tinerețe, când eram copil.

Nici atunci nu eram săraci, că aveam vaci aveam porci, aveam de toate, dar eram 8 copii și era destul de greu. Poate atunci, dar nici atunci! Acuma nu sunt! Chiar sunt bogată! Am tot ce îmi trebuie, nu îmi lipsește nimic!”, declara nu demult Saveta Bogdan pentru ciao.ro.

Vezi și Saveta Bogdan vrea să se căsătorească la 77 de ani! „Să aibă grijă de mine, să îmi cumpere și mie…” dar și La 77 de ani, Saveta Bogdan e pregătită să adopte un copil: ”Înfiez un copil și-l cresc eu!”

Citește și:

Catinca Roman, motivul pentru care s-a despărțit de tatăl fetei sale: „A fost prea mult”. Cum se înțelege Călina cu părintele său

Adriana Bahmuțeanu, poze rare cu cei doi băieți: „Ce copii frumoși, seamănă cu tine”. Maximus și Eduard sunt deja adolescenți