Scleroza multiplă i-a afectat actriței, în vârstă de 48 de ani, capacitatea motrică și vederea. Cu toate acestea, actriţa continuă să fie activă pe reţelele sociale, unde îşi ţine fanii la curent cu evoluţia stării sale de sănătate.

Iar zilele trecute, Selma a împărtășit zilele trecute cu fanii ei și momentul în care a făcut vaccinul anti-Covid-19. Actrița se afla în categoria de risc datorită condiției sale, ce o face mai vulnerabilă în fața unui caz sever de coronavirus.

În videoclipul publicat pe Instagram, vedeta a etichetat-o pe prietena sa bună, actrița Sarah Michelle Gellar și și-a etalat noua tunsoare, despre care a spus că o face să se simtă ca nouă.

40914126-0-On_the_social_media_video_clip_Blair_tagged_her_good_friend_and_-a-38_1616650029625SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

elma Blair a făcut un transplant de celule stem și chimioterapie, ce i-au îmbunătățit situația, redându-i capacitatea de a se deplasa (cu ajutorul unui baston) și de a-și relua hobby-ul preferat- echitația.

Scleroza multiplă este imprevizibilă și poate afecta sever sistemului nervos central, provocând probleme cu vederea, echilibrul și controlul muscular. Disfonia spasmodică, un simptom al bolii, este cauzată de mișcările involuntare ale laringelui.

Lupta împotriva bolii dusă de Selma a fost transformată într-un documentar ce a fost difuzat la Festivalul de Film SXSW de anul acesta și, mai mult de atât, a fost preluat de Disney+.

Selma recunoaște că această afecțiune îi dă mari dureri de cap: ‘Sunt handicapată. Cad câteodată, scap chestii pe jos’.

În plus, întrebată cum face față celor mai grele zile, Blair a răspuns: „Mă așez în pat și nu mă mișc. Altă soluție nu am, nu pot să fac totul. Fiul meu înțelege situatia, iar eu am învățat să nu mă mai simt vinovată.”

Citește și:

Fiul cel mare al Ancăi Serea a împlinit 19 ani! Cum arată David, întâiul născut al vedetei

Anunțul făcut de Anca Țurcașiu, la aproape un an de la divorț!